onsdag 24 februari 2010

Onsdagen åter i min ägo!

En onsdag att göra vad jag vill med, kan vara den sista på länge, för på fredag ska jag på intervju för en "gratistjänst" inom Jobb & Utvecklingsgarantins Fas 3.
Vaktmästare ska jag tydligen bli denna gång, jo, slår ju jobbet som trädgårdstomte med hästlängder.

Får ju naturligtvis verka positiv o så, göra det jag ska och så, men det ska nog mycket till för att jag ska tro på att de ska leda till fast jobb....lessen alltså...jag tror inte på det innan jag ser det!

Men...jag ska spela spelet, teatraliskt ska jag varje morgon skutta upp ur min bädd och utropa hallelujah 20 ggr varpå jag hoppar på ett ben ner till spårvagnen låtande som den åsna jag i själva verket är!

Kommer tålmodigt att lyssna till allt dravvel om detta med: DEN SOCIAAAAALA BITEN, (säges med näsan i vädret och ögonen riktade mot taket), och min vana trogen kommer jag att hålla min käft stängd, inte är de intreserade av att höra hur jag minsan har mitt sociala liv nån annanstans än på en sunkig arbetsplats, vore ju tragiskt annars enligt mig!


Nåja, byta en glödlampa ska man väl kunna göra några månader... fast bara en! hehe

Drar på lite från internet "ny-stulen" Status Quo och säger:

På Återseende!

3 kommentarer:

Lennart sa...

Det var länge sen jag skuttade upp ur sängen tror jag. Men det har hänt, tror faktiskt jag gjorde det några (få) gånger förra året. Hörde nog något på innergården utanför sovrumsfönstret som gjorde att jag hajade till. Jag har blivit kallad tomte på jobbet några gånger, men tror att titeln Satkotte är det som har ropats högst. JAG som är en sån beskedlig och oskyldig person?!

Sillen sa...

Micke det ordnar sig nog. Du fattar ju att du måste hålla statistiken igång, annars har dom ju inget att mäta. Hemska tanke, en statestik som inte stämmer hahaha. Håller ena tummen för dig.

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Lennart: Minns ännu hur jag skuttade ur sängen som tonåring när såna där mördarsniglar hade krupit in genom fönstret och satt i mitt hår!
Då skuttade jag runt hela rummet t.o.m. Men det är nog enda gången..!

Sillen: Statistikens högborg måste väl ändå vara sverige?

Tack för tummen Sillen!
Ska nog bli bra detta...! (positiva micke intar yogaställning och brölar:
Ong Namo Guru Dev Namo)