torsdag 25 mars 2010

Uppdatering då...!

Oj va tiden flyger iväg när man har en sån där "syssla" på dagarna, eh...jib? jabb...(googlar)..neeej, JOBB hette det ju ;)

Några dagar sen sist här inne på världens bästa blogg, (näst efter alla andra då förstås), heh..!
Glider omkring på jobbet, fixar postgången från Rosenlund till Järntorget fram och åter varje dag, hänger upp lampor, (när inte byråkratin hindrar mig att få tag i prylarna som behövs).
Leker personlig assistent, plockar & donar.......och hela tiden med ett sliskigt leende som skulle fått en försäljare ute på gatan att bli grön av avundsjuka!!!

Men jag trivs...allt i allo...det är min grej helt klart.

Kurs på gång minsan, en kurs i hur en styrelse fungerar, hur alla regler ligger & så....måste ju kunna lite prylar när man nu är så dum att man ställer upp på ett styrelseuppdrag inom hyresgästföreningen. ;)
Men...jag gillar kurser, skulle det nu vara trist så är åtminstone maten god när man nu ska bo på internat över en natt.
För mat, ja, ni fattar, med mat kan man muta en halvfet beckfjällian till att vad som helst! :)

Apropå mat.......kurrar i magen här ju hör jag nu....see ya!

2 kommentarer:

Snejky sa...

Kurs, minsann...Då gäller det att va pigg...Har erfarenhet av att ögonen har en beslutsamhet att slutas allt som oftast när man sitter där...hehehehe
Jo, jag ringde min handledare idag, kommer tebax kl 13.00. Så jag hoppas att man får tag i henne då. Men, men, kan tycka att det e lite trist att själv ska man hålla på alla regler & grejer. (annars blir man överkörd på studs).Varför kan man inte få vara trygg i atta även dom fäljer sina åtaganden ordentligt.?
Jag önskar dig & lilla frun en sagolik helg..
Kramen

Anonym sa...

Jag håller med du..Kan vara riktigt skojigt att vara på kurs. Man kan ju aldrig lära sig för mycket =)...och mat är aldrig fel. Det skulle funka på Johanssonskan också =)

Ha det!
Annelie/Rospinglan