lördag 3 april 2010

Påskafton 2010

Stoppar pipan här då, puffar på och drar några rejäla bloss så att sinnesstämningen jag är ute efter infinner sig, nej, bara tobak, men ändå ;)

Verkar bli en lugn o fin påsk här, bara lugn och ro, ett samtal igår hotade stjälpa mina planer för denna påsk, men som ett av guds mirakel slapp man ljuga och säga att man var upptagen på annat håll bara för att man vill ha en stund för sig själv även om det nu råkar vara påskafton.

Är inte mycket för att festa numera, tar mig gärna en whiskey eller två emellanåt på helgen, kanske en bärs eller två ute på stan, i övrigt så är det inte så frestande med såna där fyllefester man var på förr, vill alltid gå hem efter några stänkare.
Tror det kanske kan bero på sällskapet, men vem vet, jag kanske blivit för gammal??
Jo, kan nog vara så.

Hujeda mej som krösamaja sa när Emil supit sig full på jästa bär! :)

Nej, nån "godtemplare" kommer jag aldrig att bli, även om nåt i det förflutna säger annorlunda, men det handlar ju om mig själv och vad jag vill och känner är rätt, inte vad andra människor i alla välmening försöker pracka på en.
Jag lever mitt liv, jag hycklar inte o påstår att jag lever på annat vis än vad jag gör!

Idag blir det i alla fall sill, ansjovis, ägg och potatis, allt kommer att sköljas ner med påskmust av god årgång, detta blir smaskens!

Nä, dags att mala ner ett halvt kg råtobak här, men först ett bloss till på pipan följt av kaffe!

See ya!

2 kommentarer:

Lennart sa...

Den enda påskmaten jag har ätit är några ägg. Sköljde faktiskt ner ett par med en tysk kall öl. Har upptäckt att det börjar sina i mitt ölförråd, bara 8 flaskor kvar! Nu vill jag att det blir maj fort så jag kan åka till Tyskland för en påfyllning av lagret.

Snejky sa...

Helt rätt att man ska leva som man själv mår bäst av. Lite jobbigt det där att man kan få ångest att göra något som man inte vill.
Här har det oxå varit lite påskmat, vart bjudna till sambons föräldrar.
Råtobak är bra, billigt. Allt jobb med malning osv, betalar sig. Jag e mera lat, men sambon håller sig med råtobak..
Önskar dig & lilla frun en härlig måndag..
Kramen