torsdag 8 juli 2010

I dessa tider del 2.

Så var det strax dags för nyheter, Littorin har ju avgått efter massmedias överdrivna bevakning av hans privatliv och efter att ungarna hans fått lida för hans sk "offentlighet".

Ja, han må vara Moderat, men i sådana här fall spelar partitillhörighet ingen roll.
Media har gått för långt igen, undrar för vilken gång i ordningen?

Här hemma har tröttheten slagit till med full kraft de sista dagarna, jösses, gör inget annat än sover, ett rent under att jag lyckades kravla mig ur liggande ställning nyss...eller under och under förresten, nån av katt-krakarna tog sig upp till vår enda återstående blomkruka i hemmet placerat utom räckhåll för dem....utom räckhåll? Pyttsan heller...lilla undertecknad plockade sömndrucket skärvor och fick ta några varv med snabeldraken under ett lågt muttrande likt ett mantra av ord som ej lämpar sig för återupprepning. ;)

Så var vi helt blom-lösa åter igen!

Nu är det kaffe, strax startrek voyager på Sci Fi..!


God Bless ya!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är för jävligt oavsett vilket parti man tillhör. Även politiker har ett privatliv som ska respekteras, vårdnastvist eller ej.

Lennart sa...

Jag har fortfarande två blommor kvar att plantera om. Fast varken lusten eller inspirationen har anfallit mig. Däremot har jag kommit på mig själv att tänka "Kanske de ska ut ur huset?" några gånger då jag har råkat titta på de.