söndag 3 oktober 2010

Ett tag sen sist...

jo, har varit en hel del sen sist så bloggen har fått stå tillbaka lite medan jag själv rett ut alla "omkringhändelser".

Så kan det gå :)

Läget här då?

Nja, en veckas sjukdom har ställt till det här, influensa, jesus i nazareth va jag har spytt o haft mig, är dock nu sen tre dagar på väg åt rätt håll ävan om det gör ont utav bara hälsingland emellanåt då magen börjat arbeta som den ska...hypokondrian har fått vatten på sin kvarn, har varit döende och återuppstått...eh...eller hur det nu står i den heliga skriften. :)

Nåja...sånt kan livet innehålla om man har lite otur...tre sjukperioder på 7 månader...whats up egentligen??

Valet då???

Skulle kuna skriva FY FAN 3 miljoner gånger i följd här, det beskriver ändå inte hur jag känner det, en politisk uppgivenhet har infunnit sig...Alliansens jakt på de som har det sämre får fortsätta 4 år till...fler ska utförsäkras och hamna vid foten av den berömda pyramiden för att pryglas offentligt...ja, listan kan göras lång.

Till råga på allt elände har cirkus 300.000 människor ( eller hur många det nu var) röstat in ett "pisspotteparti" i riksdagen....!

Svenskarnas Parti... fd nationalsocialistisk front har fått mandat i nån kommun eller om det var fler..orkar inte kolla upp...bedrövelsen över att människan aldrig lär sig har blossat upp inom mig...människor har glömt forna "Hitlertyskland" verkar det som :(

Jobbet då?

Återkommer om det när allt är klart....kan väl avslöja dock att det gått åt helvete...ett skitställe helt enkelt, helvetets "förgård" minst sagt...och jag som trodde detta var min framtid...urk...men som sagt..återkommer om detta...

Until next time...god bless!!

5 kommentarer:

Sillen sa...

Hmmm,hmmm,hmmm. Okej va fint att du mår bra nu ialla fall. Å att livet är ju som det är haha. Å bra att du e tillbaka.

Välkommen Micke.

Kram Sillen

Guldkryckan sa...

Tack sillen...kramis!

Lennart sa...

Äntligen är han tillbaka! Jag har tittat in här flera gånger och inte sett något nytt, trodde nästan att du hade slutat skriva. Hoppas du slipper bli utsatt för någon bacill igen utan får vara frisk ett ordentligt bra tag nu, det är inte mer än rätt.

Andrea sa...

Åh härligt att höra att du är på benen igen!
Och ja, skitpartier och skitjobb finns det i massor, det gäller att hålla hårt i det man tror på är rätt, och söka sig frammåt...
Skepp å hoj!

Guldkryckan sa...

Lennart: Tack Lennart...!
Andrea: Alle man på däck..flytvästar på :)
(Kram)