torsdag 25 november 2010

"Ulf Lundellare"

Blev en liten sväng på stan idag efter Af, lite såna där rykande pinnar inhandlades, nej, jag har inte börjat röka brass eller blivit buddhist, det luktar ju bara så förbannat gott.
Lite värmeljus inhandlades också, är ju storkonsument av sådana ting då jag har vissa krav när det gäller "mysfaktorer".

"Ulf Lundellare" undrar ni...ja, det är när ett "gig" ställs in men ändå räknas som ett gig...ja, han sa så en gång herr lundell.
Af blev en sådan, arbetsgivarna hade ställt in "branchträffen" utan att vi fått reda på nåt...jaja, där stod man och insåg att man hade en hel eftermiddag på sig att bara njuta av friheten.
Hallelujah.

Visst, har fullgjort mina åtaganden ändå genom att göra det jag förväntas göra, men gott att slippa skogens kyla lite om så bara för en dag. Men nu är det kaffe på schemat, kaffe och en liten "Baileys".
Skål på er och ha en underbar dag!

På återseende!

4 kommentarer:

Snejky sa...

JA, ljus e så attans mysigt.
Har varit med när Lundell har gjort så där...Har föressten varit på x antal gig med honom. Har sett han både onykter/nykter, kommit sent, inte kommit alls, kommit...Hade en period på sent -80 som jag lyssnade på han...

Njut av kaffet, livets dryck..*L*

Kramen

Mi sa...

Ja visst luktar dom gott - pinnarna. Värmeljus måste man också ha och det flera stycken lite var stans i lägenheten. Härligt mysigt. Ha det gott. Kramar!

Per-Anders sa...

Här hemma eldar vi också en hel del levande ljus. Förutom mysfaktorn blir det faktisk även lite varmt av dem.

Lennart sa...

Jag var in i en affär i går som hade mängder med doftljus, doftessenser och andra doftande prylar. Höll på att få en attack och tuppa av av all doft som anföll mig. Det fanns en hel del där som luktade härligt men jag köpte inget.