söndag 12 december 2010

Söndag.

Helgar denna vilodag med att lyssna på en nyinspelning av Manowars gamla platta Battle Hymns.
Rekomenderas starkt av undertecknad.
Ja, alla deras plattor rekomenderas starkt av undertecknad..."Death to false metal" som de själva skulle sagt ;)
"If I should fall in battle, my brothers who fight by my side Gather my horse and weapons, tell my family how I died Until then I will be strong, I will fight for all that is real All who stand in my way will die by steel"
Tuffa gossar det där...Hail and kill!! ;)
Men Söndag var det ju, fan, Lotto sprack ju igår igen, satan i gatan att det ska vara så förbenat svårt att bli ekonomiskt oberoende va?
Men på Onsdag, då jäddrar ska chefen få påhälsning på torsdagsmorgonen och få skåda min röv medan jag står där och hoppar i dörren som en chimpans brölande som en ko...så det så ;)
På återseende gott folk....!
Ha de bäst!

5 kommentarer:

Sillen sa...

Håller tummarna för onsdagen då, skulle vara en trevlig julklapp haha.

Ha det bäst du med Micke.

Mi sa...

Det är bara att fortsätta att hoppas... Det är hoppet som håller än uppe...OM...
Sv: Tror att även om det blir en uppföljning av "så mycket bättre" så kommer det vara svårt att slå dom artisterna som varit nu. Jag tror att det lätt kommer att bli att man jämför med den första programserien. Men gärna en fortsättning för min del...Kramar till dig!!

annika sa...

Jamen visst vore det skönt att bara gå in och säga upp sig! "Du har tre månaders uppsägning" svarar min chef och då lägger jag upp en bunt pengar och säger: "Här har du till vikarien, jag slutar idag".
In mu dreams!

Lennart sa...

Mitt lotto gav inget heller. Så det blir till att gå till jobbet även nästa vecka. I dag ska jag vara hemma och roa mig med att bädda nytt och stryka skjortor.

Mi sa...

Tittar förbi för att önska dig en fin dag. Snöar det hos dig också?
Ha det!