tisdag 4 januari 2011

God fortsättning då gott folk...!

Häpp, 4 dagar in på nya året och förkylningssymtomen duggar tätt på jobbet, själv har jag ingen funktion i näsan alls längre, drog i en tesked "vicks" i vardera näsborre vid hemkomst...bihålorna är sprängfyllda med nån skit...nä, som min gamla mamma hade uttryckt det: Piss, skit och vademekum. :(

Min hälsa lämnar väl lite övrigt att önska i största allmänhet egentligen, men jag kämpar på och njuter av livet så mycket jag kan, rätt vad det är så ramlar man väl ihop o dör, bäst att njuta så mycket man kan innan det är för sent. ;)

Vi går ju mot ljusare tider minsan, ska änna bli gött att åka till jobbet när det är ljust och komma hem innan det skymmer, ja, tom ljust tills man går o lägger sig.
Behöver det nu känner jag, men än så länge är mörkret här, men snart, snart.

Nu ska jag mysa framför min tv här och slappa...tillönskar er en trevlig kväll.

Ha de bäst!

3 kommentarer:

Sillen sa...

Det värsta Micke vet du vad det e? Jo att vi blir äldre, å dom fjantiga bacillerna blir bara ännu värre. Hoppas du snart blir riktigt kry å står pall för bacillregnet haha, ja jag ska inte skratta. På jobbet går magsjuka.. Så det är bara att vara flitig med handsprit snart året om haha. Längtar med efter ljuset suck.

Ha det bäst å hoppas du klara dej denna gången.

Kram Sillen

Gubben sa...

Ser att du klarat av jul o nyårs helgerna!
Då man klarar dessa så kommer man klara av en bacill med1
Krya på dig!

Micke sa...

Tack..! :)