lördag 19 februari 2011

Om allt och inget...!


Jodå, har överlevt min ledighet från denna blogg....ibland har man ju egentligen inget att skriva om, eller så är det helt enkelt dåligt med infallsvinklar om saker som sker i ens emellanåt ganska torftiga liv och leverne.


Våra samhällsnyttiga insatser ute i skogen fortgår, fas 3, och på den vägen är det, skogsvård, något av det farligaste man kan göra enligt många, trän som blåst ner halvt om halvt och som sen ska tas ner, ett jobb för proffs egentligen, men vi har EN person som gör detta, han har ingen utbildning alls på detta, under överinseende av vår lagledare som blåser av de mest farliga områdena.

Han är inget proffs heller, han tycker som vi....man ska inte riskera livet i onödan, man får vara glad att vi har en sån kille som lagledare, kunde ju varit nån idiot som endast sett till resultaten som han sen kunnat redovisa för sina chefer...en rövslickare mao...men vi slapp det.
Tack och lov..!

Lite över 4 månade har jag varit där nu, börjar tröttna på det, enligt alla papper ska jag vara där lite mindre än 20 månader till...som ett fängelsestraff ungefär för ett grovt brott, fast utan chans till tidigarelagt frisläppande.
Men så är det att göra samhällstjänst...!


Annars här då?

Jodå, det knallar på antar jag, efter gårdagens tvångstittande på "Let´s Dance" (frugans order), så är det ganska gött att det är en vecka kvar tills nästa avsnitt, men tyvärr så har vi ju ännu mera skit att titta på senare i kväll, (frugans order detta med), Melodifestivalen........fy fan...nästan så att man funderar på att lämna Europa helt och hållet...vilken skit......!
Var är alla "tillfälliga avbrott" när man behöver det, lämpligtvis ett på typ två timmar?????
Men närå, allt för att jag ska tvingas utstå eländet ;)

Bara att erkänna, vid sådana evenemang så är det frugan som bär "byxorna" i denna familj...jag får väl slå mig ner bland de övriga tofflorna där ute i hallen under klädhängaren och joddla eller nåt med en flaska whiskey...japp...thats life ;)


På återseende gott folk och ha de bäst! :)

7 kommentarer:

din älskade hustru sa...

Och vem är det som bestämmer alla andra program i dumburken då............ ;))

Sillen sa...

Hahaha,förra veckans melodi.. Var nog nåt av det sämsta på länge. Kvällens återstår, då e ju tjejerna hemma så tvn lär skvala idag med haha. Ha det gott, du å frugan din.

Autobahnfahrer sa...

Trevligt att se något nytt skrivet här! Själv tycker jag inte att mitt liv är torftigt, utan mer innehållslöst och trist. Men men, jag ska nog härda ut. Pappa jobbade i skogen med farfar då han var yngre. Minnet han fick därifrån var att han råkade hugga sig i foten med yxan en gång. Själv hjälpte jag pappa köra hem ved han köpte några gånger, det är min enda erfarenhet av skogsarbete.

Gubben sa...

Broder!
Ikväll så är det många män som kommer bli förtryckta i hemmen gällande tv val!
så håll ut broder, du är inte ensam!
Fast vi får väi ta oss en whisky o drömma oss bort när våra fruar ser på schlager.
Detta kallas gör ett lyckligt äktenskap min vän!!
Skål o ha en trevlig kväll!

Per-Anders sa...

Jag jobbar själv inom skogsindustrin, fast numera inom den administrativa sidan (gör personaltidning). Att jobba i skogen är viktigt, både för samhället och för att stärka den egna manligheten. Fast ta det försiktigt med motorsågar och fallande träd.

Snejky sa...

Hahaha, skrattar oftast gott när jag läser din blogg.
Men....tror kanske att du ska införskaffa en liten tv till dig dårå...
Min sambo e heller inte intresserad av dessa program. Men han.....sitter & spelar på datan under tiden jag sitter med popcornskålen i soffan.....Men...de hade varit kul att kolla tillsammans....
Kramen till Er båda...

Mi sa...

Lets Dance kollade jag på första gången den här vändan och sedan började jag kolla andra delen sen så orkade jag inte mer. vilket tradigt program. Ha en bra kväll. Kramar!