fredag 25 mars 2011

90 dagar kvar...!

Sen är det midsommar tydligen...ja jösses va tiden går, undrar vad man ska hitta på?
Nja, inte mycket för grodor som hoppar egentligen, tycker inte de är så där väldigt lustiga som alla sjunger på midsommarafton...har aldrig förstått det där, vem i helvete har stått där och skrattat åt grodor som hoppar förbi för att sen skriva en låt om det?
Låter som om nån inom schlager-branchen rökt nåt olämpligt tycker jag ;)

(Förresten så är det diskriminering, de STORA grodorna då? närå, bara små grodor, ett klart fall för DO, kanske dags att ändra i texten: Små, och stora, grodorna är lustiga att se..etc)

Veckan som var då? Jodå, under kontroll, lite halvtrista uppgifter hela veckan, men det får väl gå antar jag.
Så jag knatar på i skogen o muttrar nåt okvädingsord var tredje meter...typ...men jag trivs med livet..........allt kan ju inte vara kul i livet, så är det ju.....livet é gött.

Helg är det ju...har officiellt invigt den med en kall öl..ett par till lär det väl bli innan jag trycker ner huvudet i kudden lite senare i kväll och börjar "dra timmerstockar".
Häpp...önskar er alla en superb helg...ska ha en själv tänkte jag!

God Bless.

6 kommentarer:

mi sa...

Önskar dig också en trevlig helg.

Kramar och ha det...

Lennart sa...

I går var jag bjuden på buffe och våffellunch hos en leverantör. Där bjöds det även på öl, det blev två. Det var nog våfflorna som gjorde mig törstig? Strax ska jag, mina helggäster och min bror bege oss ut och äta kinamat. Det kan nog bli öl då också.
Helg på dig kompis!

Mia sa...

nej, nej... inte prata om midsommar när vi åter vänder mot höst o mörker. Nu njuter vi av ljuset och vårens ankomst dag för dag... :-)

Snejky sa...

Japp, tiden går i rasande fart...
& visst e de så att de skrivs mycket skit..hehehe
Ha de bäst
Hälsa frugan
Kramen

mi sa...

Tittar förbi för att önska dig en fin arbetsvecka!

Ha det bäst!

Mötley Annika sa...

hej vännen ang mitt tele nr på bilden jag har sagt upp de nummret så jag orkade inte ta bort det tack för omtanken kram till dej och frugan