lördag 14 maj 2011

PPM

Nä...svenssonlivet man lever....ja, egentligen ska man vara tacksam för att man har just ett svenssonliv, var ju inte så en gång i tiden, ska inte tillbaka dit, men lite spänning måste man ju ha i livet...såååå, jag spelar på lotto, jag betalar en 50-lapp i veckan för en dröm om ekonomiskt oberoende, en dröm som realistiskt sett bara kommer att förbli just en dröm.....bra dröm det där ;)

Såg en skrynklig gubbe på tv för en stund sen...en sån där..eh..tatatataattta (googlar)...PENSIONÄR hette det...en som fyllt 65 ni vet, med ATP...! Ett övergående fenomen det...ATP alltså. :(
Grattis Gubbjävel ;)

Ger mig fan på att OM jag vinner så blir det när jag är pensionär, inte när jag verkligen skulle kunna få ordentlig användning för pengarna...men men men...sånt är livet.

Pensionen ja...PPM...det dummaste jag vet (just nu)...ett jäddra meck att hålla koll på allt ju...så det fick bli Sjunde Ap fonden eller vad den nu hette...Ap...just det... APA :(

Försöker hitta alla fonder med Tobaksindustrin och vapen...ryska maffian eller nåt...öken ju...inget de skryter med ju...alla skryter om att de satsar på allt UTOM tobak o vapen...de satsar på en grönsaksåker nedanför hallandsåsen...där pengarna absolut INTE genereras in på mit PPM-konto. (Men det skulle de aldrig erkänna)

Någon som har nån konspirationsteori ang detta?
Ska fundera ut en själv ;)

Ha de bäst!

5 kommentarer:

Mi sa...

Alla dessa fonder som finns och jag fattar noll. Ja nu lever man ett Svenssonliv och det känns rätt så okey faktiskt.

Ha det bäst!!

Snejky sa...

Ja, säga vad man vill, men de e skönt me Snenssonliv..
Jag tippar aldrig direkt, kanske köper en triss nån gång per år..Hmmm, kanske ska ta & gör de lite oftare. hade inte suttit fel men den fet vinst..
Kramen

Lennart sa...

Jag vet bara att makterna är emot mig. I alla fall speldjävulen, han störde mitt lottospelande i går!

Gubben sa...

Vill bara tala om att jag VANN PÅ LOTTO IGÅR!!
tyvärr bara 23kr,så jag fortsätter jobba en vecka till!

Guldkryckan sa...

:)