torsdag 7 juli 2011

Torsdag.....!

Finns det något osexigare än att hålla på med tvätt?
Förr gick damerna (kärringarna)...... ner till bäcken o slog tvätten ren med ren handkraft...det var på den tiden feminismen ännu inte hade kört hela sverige åt helvete och en man var en man.
Idag jobbar jag i en jävla tvättstuga.......fast bara med leveranserna till och från...jahapp...så kan det gå.

Vid större evenemang i denna stad kommer jag i fortsättningen informera här om vilka Hotell man INTE ska ta in på...undertecknad får nämligen ett helvete med att släpa in skiten till tvättstugan om man tar in hos våra "kunder".
Vissa är ett rent helvete logistiskt sett...vissa har inte tänkt på det alls...speciellt ETT hotell....fy fan..om dumhet varit avdragsgillt hade de fått tillbaka varenda krona de betalat i skatt och lite till....idioter :(
Återkommer med detta när det blir aktuellt ;)


Fast nu jobbar jag ju inte där på riktigt, inte anställd alltså...bara på skoj alltihop...man blir placerad av Af....har sökt en utbildning hos Af...man kan ju det nu efter mycket "om" och "men"...får se hur det blir med detta...!

Men nu ska jag se på tv o slappa på soffan.

Ha de gött!

4 kommentarer:

Sillen sa...

host host... Jag hoppas ändå att min snart avtar, har nå hållt på typ 3 månader, å kollad å medicinerat mot allt å inget biter..

Big4 ja, dånet hördes hit, å stängde av tvn, då tuppen gal 04.30, men dånet sa att det ännu höll på. Å då kom allt tvn på igen.. Gillar ju Metallica, å kan bara säga hatten av, för fan va bra dom gjorde ifrån sig. Å med en nykter front. Ja det e grejer det.

Ha det bäst å njut av sommaren.

PerAnders sa...

Fast jag tycker det är kul att tvätta, i alla fall hemma i min egen tvättstuga. Tycker det är avkopplande på nåt vis.

Lennart sa...

Jag ska tvätta i dag, fast det är inget avancerat utan går fort. Ett gäng skjortor, underkläder och lakan. Jag slänger in allt, häller på tvättmedel, trycker på knappen och vips så jobbar maskinerna.

Snejky sa...

Själv slipper jag tvätten, det är alltid sambon som fixar den...*L*
Hoppas allt är bra med dig & lilla frun...
Har flyttat tebax till min gamla hemsida....IGEN...Hahahaha
Kramen