torsdag 6 oktober 2011

På stan...Närå...lyckades stålsätta mig där i stan idag....men det var nära...ren tur att de inte hade börjat servera såna där hamburgare ännu...bara såna där smörgåsar och andra nyttigheter som vi muskulösa män inte blir mätta på ;)

Och Johanna står kvar på samma plats som alltid spanande efter nåt...va sjuttan det nu var för nåt?
Nordstan ja...va ska man säga? Jösses va knökat där blivit de sista 20 åren...utbyggnaderna har avlöst varann....nu kan man nästan köpa vad som helst där...!

Jaha, det var lite bilder från mitt äventyr i staden Göteborg idag...var ju på besök hos det stora bemanningsföretaget för tester och intervju...intervjun gick ju bra...kopplade på stora charmen...som bara jag har..haha!
Men testerna?
Nästan komiskt....en annan är ju som en gammal hund...svårt att lära mig sitta typ..hehe...ja...vi får se om de hör av sig!

På återseende :)

4 kommentarer:

Selma sa...

Borde hon inte stå där och tråna efter nån karl som gett sig ut på sjön? De brukar de väl göra, fruntimren.

Guldkryckan sa...

Selma: Har för mig att det var nåt i den vägen...! :)

Snejky sa...

Jag får verkligen mera hemlängtan än jag har när jag kollar dina foton...
Jo, men man e den man e, svårt att ändra sig...& varför ska man göra det?
Jag önskar dig & lilla frun en toppenhelg..
(cool omtapetsering)
Kramen....

Lennart sa...

Nordstan ja, det stället känner jag till. Ibland då jag kilar iväg till Åhlens för att köpa mig en matbit så blir det till att kryssa sig fram mellan alla människor som vinglar ivägen, försäljare och dessa utfrågare! Oftast går det snabbare att gå utanför på trottoaren. På helgerna håller jag mig helst därifrån.