tisdag 18 oktober 2011

Terrorism..!

Gick till hållplatsen efter skolan idag och fann en tom buss på hållplatsen som väntade på att få ta över passagerarna från den ordinarie bussen, nåt fel på den tydligen.
Satt där i allsköns ro innan helvetet bröt ut, på bussen kliver två skolklasser..lärarna hotar med att alla åker tillbaka till skolan om de inte slutar slåss...ungarna brölar....smädelser gentemot varandra haglar..hora..fitta...och där sitter en annan undrande med en förmodligen fåraktig min: Va hände???


Skicka dem till psykakuten tänkte jag med ett trött leende och iakttog den luttrade lärarinnan...jag tror hon stod där och såg fram mot pensionen.
Stackars sate..vilken miss va?
Skolat sig till lärarinna i många år för att få jobba med de små barnen, förbereda dem för vuxenlivet, stå vid skolavslutningarna med en liten näsduk torkande tårarna då de ska skiljas åt för sommaren eller för alltid......anar att hon vid varje avslutning istället drar i sig ett helrör och vrålar från sin balkong nåt typ: Burn in hell motherfuckers....!!!


Haha...ja jävvlar...over and out. :)

8 kommentarer:

Lennart sa...

Ja, vad är det med dagens skolungar? Skriker och har sig och ibland slår ner sina lärare. Sånt höll inte vi på med då jag gick i skolan.

Guldkryckan sa...

Nä..det gjorde vi fan inte....!!

Ruth i Virginia sa...

Väldigt svårt att läsa rött på svart, tyvärr.

Guldkryckan sa...

Är det?....ska se om jag kan ändra bakgrunden lite...!

Guldkryckan sa...

Funkar bättre?

Stattinskan sa...

Måste säga att det nästan är terrorism för mina ögon att läsa röd text mot blålila bakgrund, haha. Fick anstränga mig så mycket att jag skippar gymmet idag :-)
Jag har många gånger funderat på varför barn idag inte kan visa respekt? Ja, jag lär få fundera vidare på det :-)
Gomorron

Sillen sa...

Tja Micke.. Själv känner jag att oavsett färg eller bakgrund,får jag ta på extra ögon haha,kanske ålder som ändå gör sitt till haha.

Att vara med i i gänget e nog annorlunda idag än då.. Men jag håller med vi var inte gapiga på samma sätt,å vi bredde inte ut oss på samma sätt. Men detta e deras tid? Å ibland undrar jag va faan hände? När slutade någon att resa sig på vagnen till förmån för äldre? När slutade vi hålla upp en dörr,när vi ser att människor passerar,å när slutade vi säga tack eller visa tacksamhet för dom som gjorde alla dessa saker för varandra även om vi alla är okända människor?

Ibland undrar jag om jag vill ha nån annans information eller redogörelse som gemeneman kan få höra ex på bussen,vagnen när någon pratar i mobilen. Näää å inser att talesättet att det var bättre förr, passar även idag haha.

En fin helg till dig å frugan.

Guldkryckan sa...

Dessamma sillen :)))