fredag 25 november 2011

Men snart...


så ska vi ju även ha nåt som kallas "Lucia".

Firar aldrig det själv egentligen, förutom när man blir påtvingad det på nån arbetsplats...som förra året...jo...var väl nice, speciellt när de kom av sig och sjöng fel..det var roligt det tyckte jag ;)

Själv tvingades jag till att vara pepparkaksgubbe när jag var liten i skolan, jag som inte ens gillade pepparkakor...men vad skulle man göra?
Är ju tydligen politiskt inkorrekt att tycka Lucia är en skithögtid och helt meningslös, men jag kommer ju att sitta där om de har ett luciatåg på skolan eller arbetsplatsen (vilket det nu blir) och minsann berömma dem och högt konstatera hur jävla mysigt det är med ljus i håret och allt de nu bladdrar om.
Var är brandmyndigheten när man behöver dem? ;)

Men en lussekatt kan ju gå ner med lite kaffe kanske...eller de där förbannade pepparkakorna förstås som de absolut ska trycka ner i halsen på en så man en stund senare törstar ihjäl nästan....!
Tradition?? Kyss mig......!

MEN..jag fogar mig...lider i tysthet...som så många ggr förr ;)

Ha de gött allihop.......!

5 kommentarer:

Stattinskan sa...

Hahaha - här var det muntert idag. Ta en pepparkaka så blir du snäller igen ;-D ;-D

Lennart sa...

Brandmyndigheten har jag ofta kontakt med, telefonnumret finns i min ena mobil!
Pepparkakor är inte goda, alldeles för söta och torra. Jag var pepparkaksgubbe på lekis, på gymnasiet var jag tomte, något berusad senare på kvällen och tappade då luvan och säcken någonstans... Lussekatter gillar jag, med saffran ska det vara! Så har jag sett en Lucia naken och även kramat henne men det kanske jag inte borde säga? Det kanske upprör folk?
Trevlig helg Micke.

Guldkryckan sa...

Stattinskan: proppar i mig för fulla muggar haha

Lennert: En Lucia naken? Låter nice på nåt vis..fast måste vara ett helvete med de levande ljusen i håret förstås..hehe!

Ha de fint :)

Snejky sa...

Smyger förbi & önskar R en fin 1:a Advent
Varma kramar

Guldkryckan sa...

Tack snejky...detsamma tillönskar vi dig :)