torsdag 8 december 2011

Nordstan.Drottningtorget i mitten...då detta var 1937 fanns ännu ej Nordstan som stod klart först 1971 till vänster bakom Hotell Eggers som ju ligger på Drottningtorget.

Har ju börjat en ny serie på tv om just Nordstan...förbaskat intressant alltså...första avsnittet finns att se på SVT-play
andra avsnittet kommer nästa onsdag.
Är ju inte ofta jag faktiskt följer nåt på tv, men såna här program tilltalar verkligen mig.

Rekommenderas starkt för alla Göteborgare...ja...alla andra också...fast det kanske inte är lika intressant för en som aldrig bott här..va vet jag?

Tillönskar er en trevlig kväll, själv inleder jag härmed en veckas ledighet med att infinna mig hos den Lokala hyresgästföreningen för att vara fritidsledare för en hoper terrori...eh...ehum..förlåt: Barn..! ;)

2 kommentarer:

Lennart sa...

Jag tittade på Nordstan i går. Killen Johan som friade till tjejen på Systemet har jobbat på vårt kontor för ett antal år sen. Nordstan är ett ställe som jag helst håller mig undan. Mitt kontor ligger ju där, lyckligtvis på utsidan vilket jag tycker är bra, så jag är ju där nästan varje dag i veckorna, men jag håller mig helst på utsidan. Jag går absolut inte in där på helgerna! Då jag köper lunchmaten på Åhlens går jag runt på utsidan. Ibland åker jag dit med bil men då åker jag ner under, till Postens lastkaj och parkerar. Jag lägger bara mitt visitkort på instrumentbrädan så ser Securitas och Vasakronan att den bilen får stå där. Genom jobbet har jag nästan dagligen kontakt med båda, Vasakronan äger vårt kontor.

Guldkryckan sa...

Lennert: Brukar heller inte sticka in hövvet där mer än nödvändigt, fast nu har ju Ö&B öppnat där, fast man kan ju gå runt huset för att koma dit vilket en annan uppskattar mycket ;)
Nu innan jul är det ju rena myrstacken där inne...burr.