måndag 12 december 2011

Semester.

Jodå, efter min sköna men korta semester på hela tre dagar i somras har det ju inte blivit så mycket mer sånt.
Men nu blir det en vecka iallafall äntligen, dagarna måste tas ut, annars "fryser de inne" och så kan vi ju inte ha det ;)

Lucia i morron då....12 dagar till Julafton....planer har ju lagts upp preliminärt...åtminstone för Nyårsafton, där är väl planerna "skrivna i sten" så att säga, med all rätt, frugan fyller 60 :)
Julafton är väl lite mer osäkert, som den osociala fan jag är vill jag helst bara ligga på soffan, äta skink-mackor och dricka julmust framför Kalle på tv..hoppas på detta ;)

Nä, dags att ta en snus och sätta igång här...ha en fin Måndagskväll allihop :)

4 kommentarer:

frunatmaken sa...

Jag ska få fira jul med mina vuxna barn i år. Så skönt och måstebefriat. Mina ungar har en rätt avslappnad syn på jul. Huvudsaken att man får se på Karl-Bertil och att någon tar över deras morfars jobb och likt Karl-Bertils ömma moder med jämna mellanrum utbrister "Det var då en välsignad jul". De jobbet kan jag ta på mig bara jag slipper allt hysteriskt hit och ditande.

Guldkryckan sa...

Frunat..: japp...hysterian kan man vara utan...ha de bäst :)

Snejky sa...

Detta måste ju firas för lilla Frun....
& så klart att du måste ta ut din semester, det är ju inget man frivilligt går miste om....
Ja, här blir det lugnt på jul. Jag ska ju vara kvar i S-vall detta år...Jobbar julafton 7-12....Sen blir de lite jul lunch med sambons kids, sen blir det bara & slappa....
Ganska skönt....
Kramen till Dig & lilla Frun....

Lennart sa...

Vi hade glögg och skumtomtar i receptionen på jobbet till besökarna och oss själva. Jag hade min tomteluva på mig hela dagen som traditionen är. Sen var jag en sväng till Vasakronan och åt en lussekatt och smakade en smutt vildmarksglögg. Den var inköpt på marknaden på Nordstadstorget.