måndag 30 januari 2012

King Diamond
Liten mysfarbror det där helt klart...fann honom på 80-talet där när plattan Melissa släptes...ruggigt bra....ok...skumma texter förstås...men det är ju halva tjusningen, en image han lade sig till med och ännu håller fast vid.

Den 9 juni är det dags för sverigebesök på "Sweden Rock Festival"...andra band som dyker upp...Motley crue förstås...klassikerna kommer att stå som de beryktade spöna i backen...jag svär.
Motorhead...jabbadabbadoooo........fan va gött.

Kolla gärna in resten här.

Men än så länge är det Januari....svinkallt ute...mao: mössa på.
Ska faktiskt bli gott med lite värme igen när den behagar återkomma från sin semester...eller vad nu värmen gör när den inte är här?

Men jag genomlider denna kyla...som så många ggr förr...på återseende gott folk.

5 kommentarer:

BP sa...

Kul då har du ju nåhot att se framemot. Hår i nollåtta var det dryga nio minusgrader, m a o så åkte inte bara mössan på utan sparkdräkten också. Kan säga att mitt utseende idag fick många att brista ut i spontana asg. Själv blir jag såååå glad över att ge folk ett leende;-)

Lennart sa...

Jag tror att värmen har åkt till Bahamas, Aruba eller Filipinerna. Min farbror i Canada är just nu i Filipinerna, han skriver såna eländiga mail att han går omkring i skjorta och shorts utomhus.

Guldkryckan sa...

BP: Man får bjuda på sig själv ibland ;)
Lennart: Du får skaffa ett "vinter filter" till mailen...alla ord i fel kombination, typ "25 grader i skuggan" tages bort vänligen men bestämt..! :)

Mia sa...

Å jag känner åtminstone två som ska på festivalen...! =))

Guldkryckan sa...

Mia: En har jag nog en aning om att vi har som gemensam bekant ;)

haha...! :)