tisdag 10 januari 2012

Snön kom...och regnade bort :(


Skit också...!

Ha en trevlig kväll gott folk. :)

14 kommentarer:

Ett Gammalt Fyllo sa...

D e väl skönt att denna eländesuppfinning försvinner......

Gubben sa...

Snön faller o vi med den!

Anonym sa...

Snöslask kan man leva utan.

Guldkryckan sa...

E.G.F: Tycker jag inte ;)
Gubben: Japp...rakt i golvet..!
Frun..: O ja...verkligen :(

Stattinskan sa...

Det är få förunnat att få med både snö, regn och skit i samma inlägg. Att de två första hör till samma kategori (väder alltså) det förstår man ju - men skiten? ;-D

Guldkryckan sa...

Stattinskan: ;)

Peranders sa...

Fast vem behöver snö?

Guldkryckan sa...

Per-Anders: Det är vackert att se på...och fotografera ;)

BP sa...

Stattinskan satte pricken på i:et här.
I nollåtta har vi får fem millimeter. Dessa höll på att bli till skit här, det behövdes inte ens regn, det räckte med några ynka plusgrader.

Guldkryckan sa...

BP: Här skiner solen nu...palmer på balkongen ;)
Vintern är nog över nu, den blev inte bättre än häromdagen...!

Ser fram mot sommaren nu :)

Ha de bäst :)

Sladdertackan sa...

Håller helt med!!!

Lennart sa...

Jag blev riktigt glad då det började snöa här, det är inte ofta jag får uppleva såna där härligt fina vintrar längre. Fast jag har fått uppleva en skvätt vinter i år i alla fall. När jag åkte hem från Uppsala på nyårsdagen så började det snöa och blåsa i Västerås och det höll på fram till Örebro. Snön yrde vilt och det blev vitt överallt, vägen var oplogad och jag tänkte och kände, Åh, nu blir det riktig bilkörning! Jag höll god fart så jag hann upp bil efter bil. Några höll 100 eller 90 men de flesta höll 70 och hasade sig fram. Jag hade en väldigt ny Volvo V60, då jag hämtade den på fredagen så hade den bara gått 426 km! Jag satt tryggt tillbakalutad i sätet, hade värmen på 21 grader och mådde gott! Så större delen av resan till Örebro låg jag i den vita oplogade vänsterfilen och blåste om alla bilar och långtradare. Jag höll drygt 120, (ibland råkade jag trycka lite för hårt på pedalen så det gick ännu fortare...) snön yrde bakom mig och jag kände skön lycka i kroppen. Jag kände i högerhanden och rumpan hur däcken dansade över vägbanan, ja min vänsterarm låg på dörrens armstöd. Ibland så ville något framdäck släppa men då parerade jag mjukt och snabbt med ratten. Det var så länge sen jag körde på en riktig vinterväg så det där kändes underbart! Sen, efter Laxå kom regn och plusgrader och all snö försvann! Det blev vanlig grå blaskig bilväg. Så besviken jag blev!

Mia sa...

Såååå mycket??? Vill ni har mer, här finns för avhämtning...alldeles gratis...

Guldkryckan sa...

Sladdertackan: :)
Lennart: Gillar inte alls att köra i vinterväglag...fast det beror på att jag smällde för många år sedan pga halkan.
Det sitter i ännu efter 20 år, spänner mig som sjuttan när jag kör på vintern...men det funkar ju iallafall som tur är...!

Mia: en halv millimeter typ...skicka ner allt ni har ;)