lördag 11 februari 2012

10 kg lättare.

Badmodet kom tidigt i år....en rejäl magsjuka brukar ju resultera i det i min värld...synd att det inte håller i sig till sommaren bara ;)

Nä fan...detta var inte kul...men nu 7 dagar efter inledandet av denna pärs ser man ljuset i den beryktade tunneln, är på väg att friskna till.
Och som varje gång förr så blir man ju aningen lycklig...att ta en tugga på en brödbit, färsk sådan, lite smör och lite ost.........blev nästan tårögd ta mig sjuttan.

2 skålar med soppa och ett smörgåsrån på 7 dagar har den inverkan på en matglad person som mig...mat är gott....riktigt gott.
Men nu ska man ju då försöka ta det lite lugnt med såna aktiviteter....jo...okodoki.

Längtar ju ut i världen igen här...blir ju lite osocialt om man säger så att ligga på soffan...har inte ens varit inne på FB...det ni...då är man sjuk ;) haha

Tillönskar er en fin fortsättning på helgen!

Ha de bäst. :)

10 kommentarer:

Sillen sa...

hahaha välkommen tebax Förstår att du varit rejält dålig när inte ens fb haha.

Jaja håll dej nu frisk! Okej! å välkommen tillbaka.

Guldkryckan sa...

Tack sillen :)

BP sa...

Stackarn!!! Men akta dig för ljuset i den beryktade tunneln... du kan bli överkörd av tåget då. Å det vore ju synd nu när du ofrivilligt har nått 2012 Beach mått;-)

Guldkryckan sa...

BP: Håller mig längs väggen för säkerhets skull ;)

Carola sa...

Magsjuka är den mest oglamorösa sjuka som finns! Själv brukar jag tvinga i mig ett glas vatten med potatismjöl i, dricker det långsamt med sugrör. Smakar vidrigt men jag brukar bli frisk när jag fått i mig det... Tro det eller ej

Stattinskan sa...

Fy fasen för magsjuka, det borde förbjudas i lag ;-)
Skönt att du är bättre

Guldkryckan sa...

Carola: Urk...låter vidrigt...men tar tipset med med mig till nästa magsjuka.....! (som jag hoppas aldrig infinner sig) ;)

Stattinskan: Skönt att kunna äta igen....ljuvligt :)

Carola sa...

Haha, vidrigt är det! Men för mig brukar det fungera! Iaf om jag klarar av att låta bli att spy på ca 30 minuter efter jag fått i mig äcklet... Potatismjölet binder ihop i magen på något sätt...

Mia sa...

Isch, det var ingen vidare nice diet!
Välkommen tillbaka till världen och bättre mat!

Guldkryckan sa...

Tack Mia :)