fredag 3 februari 2012

Nu tar vi helg..!

Då va de Fredag...nyss hemkommen från en sjukvårdsinrättning där beskedet jag fick var att jag kommer leva tills jag är 175 år.......tackar så mycket ;)

Åkte ju bil dit..men hem blev det att pallra sig upp på vagnen bland alla bakruskanditater med sina systempåsar i händerna, ja, en och annan resenär som bara skulle hem befann sig ju där också förstås.

Bla den lilla knatten på 5-6 år som enligt regnkappan ovanpå alla kläderna klart visade att han var fullvärdig medlem på ett dagis med ett djurnamn.
Han var ett helt företag för sin pedagogiskt utbildade dagisfröken vars uppsyn klart förde tankarna till ett smärre vulkanutbrott......jösses va sné hon va...den andra pedagogiskt utbildade dagisfröknen hade fullt upp med resten av ungarna.


Sätt in mig på en sån inrättning och på en vecka har ungarna lärt sig marschera taktfast som en hoper marinsoldater sjungande om att de minsann ska skära tasken av alla ungarna på grannavdelningen på dagiset......! ;)

Jaja...sen är man väl inte anställd längre antar jag...men kul hade det varit.

Men nu tar vi väl helg va?

Jo...det gör vi..ha de fint :)

6 kommentarer:

Carola sa...

Haha, på vårt dagis har vi ingen åskmolnspersonal numer, de har lärt om sig! Bra det, ungarna testar gränser och personalen har betalt för att lösa det på ett bra sätt...

Svar: Ja, du har helt rätt i att taxichaufför är den perfekta täckmanteln för diverse ljusskygga element... Men tänk om bolagen kunde kolla upp sin personal ordentligt, både vid anställning och två gånger/år, då skulle kunderna iaf vara lite säkrare.

Mia sa...

Vet inte om jag ska vara avundsjuk eller inte på din livslängd...knepigt det där :-))
Däremot skulle jag gärna se dig på dagis, jepp! *L*
Ha en fin fredag!

Guldkryckan sa...

Carola: Man tycker ju de borde har bättre koll :(

Mia: Ja..175...undrar vad pensionen är värd då? ;)

BP sa...

ASG och grattis till att du inte fick en anmärkning på kroppsprovningen idag!
Har man inga barn - å du verkar inte har några heller - så har man väldigt kort stubin med dessa ouppfostrade (tycker man själv) monster. Att vara dagisfröken/lärare måste vara ett kall. Skulle inte ens orka fem minuter med barnen - tänk bara på ljudnivån... grrrrrrr

Stattinskan sa...

175? ... inte illa pinkat av en trähäst ... halva pottan full ;-) Skulle vara ganska intressant att se hur du ser ut som 175-åring ;-)

Guldkryckan sa...

BP: Nä..ingen avkomma innanför min tröskel..haha!

Stattinskan: Undrar hur rullatorerna ser ut då...? ;)