fredag 30 mars 2012

Blev ju lite att göra...

och fram till Tisdag lär det hålla på med det ena efter det andra........ibland måste man ju ställa upp för sina medmänniskor...ganska trevligt faktiskt om jag ska vara ärlig...och det ska man ju..ibland..det lönar sig i längden sägs det.

Jo...ska ju enligt Af ha en sysselsättning då fram tills jag börjar det där arbetet nånstans i framtiden...såååå...jag fick en lista med olika organisationer som behöver folk...fann nåt om "klassmorfar" där då...eller skolvärd som det stod lite längre ner, har väl knappast åldern eller ens "stilen" att kunna ta på mig rollen som morfar...10 veckors utbildning först med start i Maj......ja va fan tänkte jag och ringde upp organisationen som håller i det.

Så på Måndag ska jag dit och kolla lite...!

Nästan så man hoppas på att inte få nåt jobb innan man gjort färdigt den utbildningen ju...kan bli riktigt kul detta...är ju sen tidigare en "nästan" färdigutbildad barnskötare...ska se om man kan pussla ihop det där på nåt vis. ;)

Får väl se vart detta leder.

Men nu är det bara Fredag.....i morgon blir det massa jobb, får nog bli en liten stänkare i kväll känner jag..!

Skål på er och ha en trevlig kväll..!

3 kommentarer:

Sladdertackan sa...

Skål och lycka till!

BP sa...

Fick mig ett mindre asgarv här Guldkryckan! Har svårt att föreställa mig dig som skolvärd - eller barnskötare. Jag menar du har ju samma inställning till ungar som jag;-)
Åt andra sidan tror jag nog att ditt coola utseende skulle få fason på ungjävlarna. De respekterar dig nog. Du inger "förtroende" = om ni muckar gräl så vrider jag halsen av er;-)

Guldkryckan sa...

BP: haha...jag ska göra slarvsylta av dem om de inte visar mig respekt fullt ut ;)
(En vecka av kursen borde innehålla metodutveckling i ämnet "slå utan att lämna blåmärken) :)))