torsdag 5 april 2012

Glad påsk..!

Har ju nyligen då begärt utdrag ur belastningsregistret för Skola och barnomsorg.
Man måste det om man ska gå den utbildningen jag ska gå.
Har ju inte rånat nån bank eller skjutit nån de sista 10 åren så det är inga problem ;)

Däremot planerade jag och polarn på skolan jag gick nu sist bankrån...vi planerade allt...men det föll på att vi inte kunde komma överens om vi skulle ha strumpbyxor eller en nylonstrumpa var på huvudet.
Jag tyckte vi skulle göra oss berömda som de två "siamesrånarna" med dessa strumpbyxor...men det tyckte inte min kumpan...så det fick vara ;)

Men nu är det skärtorsdag...Dymelveckan kallas det visst..onsdag till Lördag, läste det hos Mia
Intressant!!

På ö-helvetet var påsk och månaderna innan ett lagslöst land i princip..barn och ungdomar jagar granar, stjäl dem ur varandras gömmor...slåss och härjar...allt för att man ska få den största påskfyren att elda upp på påskaftonens kväll.
Mycket inbrott i kommunen denna tid var det förr...nån kunde ju ha gömt granar i köket...vilket myten säger att nån gjort...vet inte om det är sant...men det skulle inte förvåna mig.

Ja va fan...läs själva.. HÄR

Men det verkar ju ha lugnat ner sig....lite ;)

Själv ska jag bara äta ägg och sill...slappa och ta det allmänt lugnt...äta lite mera ägg...typ bara äta egentligen....det är gott..!

Glad Påsk på er.

11 kommentarer:

Carola sa...

Ja alltså, en rätt kul idé ändå, det med siamesrånare... Men jag hoppas att ni också tänkte på att ha nylonstrumpor på riktigt också, då hade bankpersonalen garvat åt er så mycket så ni i lugn och ro hade kunnat ta vad ni ville ha... ;-)
Nackdelen med att dela på ett par strumpbyxor och ha över huvudet när man rånar en bank är väl om ni skulle springa åt varsitt håll, då skulle någon av er bli av med sin maskering relativt fort...

Carola Paro sa...

Svar: Ja det var lite snålt att man inte fick klappa dinosaurien... varför då ha den "lös" sådär, den fanns ingenting som visade att man inte fick ta i den och den kom ju själv fram till en och buffade lite... Men men...

Jo förresten, 15:e april kan man prova på att rida på ridskolan, en tjuga kostar det... Försöker övertyga en massa folk om att de borde testa, det är ju så kul! Sugen?

Carola sa...

Fegis! *asg*

Sillen sa...

Ööööön lever ännu sitt egna liv, i morgon kväll 23:00 är det jugranarnas tid haha..

Krama frugan din å ha en skön påsk.

Mia sa...

Det där med påskeldar har inte nått hit upp än, vi är lite efter, om man säger så.... ;-)
Här äter vi bara...eller pussas eller nåt...Mmm, det är nog enda påsktraditionen vi har...åtminstone vi som inte har scooter, de andra åker upp till fjällen! Fast jag har hört att en del åker ner till Göteborg också, jaja tiderna förändras *L*
Ha en fin helg!!!

Carola sa...

Svar: Hahaha, sådant är alltid kul att beskåda!

Lennart sa...

Eftersom lottot har gått väldigt illa har jag funderat lite lätt på ett bankrån och ta ut större summa, men sekunden efteråt tänkt att det är dumt att skrämma upp personalen där. Fast skulle det inte fungera bättre med rånarluvor? Det skulle väl vara diskretare och även se snyggare ut än en strumpbyxa över skallen?
Glad påsk!

BP sa...

Du sa det! Äta är ju det man gör under Påsken åsså dricka också - lite mera än vanligt kanske;-)
Vi gick en inköpssväng på nå't nytt ställe nära oss idag. T o m maken var helt frälst hur mycket bättre det var där än hos vår lokala blä-ICA. Så japp, äta it is!
Glad Påsk förresten!

Cina sa...

Nu är det dags för helgen då man(läs jag) promt måste stoppa i mig alldeles för mycket godis och mat så resultatet bara blir att man går i ett kvalmigt illamående i fyra dar.
Glad Påsk!

Peranders sa...

Bäst att hålla sig på den säkra (lagliga) vägen. Glad Påsk!

Carola sa...

Svar: Det kom en skvätt snö här också igår, blä.
Hehe, så du var ute och vaktade stenkastarvarelser? Hoppas du klarade dig utan blessyrer!