tisdag 1 maj 2012

1 Maj...!

Agerade flytthjälp igår...eller om det var "flykthjälp" som stavningsprogrammet här inne föreslog, har inte listat ut hur det ligger till där ännu....men trevligt var det ju.
Fast när jag kom hem efter flytt-middagen vi bjöds på så kunde jag inte borsta tänderna, jag fick hålla tandborsten och skaka på huvudet så tänderna gled över tandborsten istället ;)

Min lilla späda lekamen är inte byggt för kroppsarbete helt enkelt...blir övertygad om detta mer och mer ju mer jag envisas med att anstränga mig kroppsligt...mitt oerhört skarpa intellekt är nog det jag ska arbeta med i framtiden...så det så ;)

Vet ni förresten vad som är 6 meter långt och luktar hembränt? (svar längst ner på detta inlägg)

Jo..det är ju 1 Maj idag...nu ska folk ut och demonstrera..själv är jag inte så intresserad längre..har demonstrerat färdigt känns det som..men nu ska toppolitikerna ut och visa upp sig inom Sossarna, nu ska arbetarkepsen på..de får damma av den först då den legat på hatthyllan sen förra året..nu ska de visa att de minsann är solidariska med alla som bekänner sig till ideologin man lever efter.

Ja...va fan..Bitter? Moi??..nä..men jag har en verklighetsförankring som de där uppe i hierarkin inte har..så det så..! (Lite bitter är man kanske, men jag kommer förneka det till min dödsbädd)

Nä..så jag stannar alltså hemma..ut och promenera i vårsolen får det bli här..fota lite..njuta lite..långt ifrån allt "ståhej" på stan..bara ha de gött.

Ha de fint.


Svaret på gåtan: Ett första maj tåg i Arvidsjaur..!

13 kommentarer:

Carola sa...

HEhe, då ska du inte hjälpa oss att flytta, då... Vi har fyra bokhyllor proppfulla med böcker, det står dubbelt i dem... Plus en del i källaren. Haha!

Guldkryckan sa...

Carola: Oh..hade en låda böcker där igår...de väger ju som bly..urk ;)

Mia sa...

Haha, jag skulle vilja hyra ett torp nånstans i obygden (den som är ännu mer obygd än där jag redan bor) men alltså...blotta tanken på att flytta ÄN en gång, gör att jag tvekar*L*
Är det orken, eller har jag bara blivit lat....??
Ha en fin dag ute i naturen, Micke!

Sillen sa...

håller med, å stannar hemma å njuter av solvärmen på balkongen. Fan jag demonstrerar ju typ alla arbetsdagar om året,tror inte min röst hörs högre just idag haha.

Nä men en fin soldag till oss alla. Å du Micke även om kroppsarbete.. så e du toppen som ändå ställer upp,så stroa tummen upp för dej.

Guldkryckan sa...

Mia: Ska aldrig flytta själv mer..haha...jösses...! :))

Sillen: Ingen som lyssnar på oss...men vi är toppen ändå :)
Tummen upp för dej med :)

Lennart sa...

Du kanske skulle börja med att gå till ett gym och jobba fram några muskler? För en tid sen så finns det ett på mitt torg. Då jag går förbi där på kvällarna ser jag genom de stora fönstren ett stort gäng killar och tjejer jobba på maskinerna. Det är fascinerande att se hur de sliter och hur det skumpar... Man måste visst ha såna där trendiga kläder tydligen, med varumärken och flaschiga färger.

Anonym sa...

Jag kommer mig inte ut på demonstration längre jag heller.

Guldkryckan sa...

Lennart: Passerar ju ett gym med vagnen på väg till och från stan...ser svettigt ut på de där maskinerna..de borde ta bort fönstrena där..folk skrämms ju bort ;)

Frun: Man kan se det på tv efteråt...det räcker :)

Christer Dyrwoold sa...

Jag vet Micke jag är likadan jag kämpar och bär sånt som jag inte borde klara ut av. För är det något jag är så är det att jag är väldigt envis.

Cina sa...

Det du skriver är så sant så sant.

BP sa...

Kroppsarbete liksom idrott är farliga saker som man ska ägna sig åt innan 35;-)
Har nog aldrig gått med i en demonstration eller ett 1 maj tåg. Den här dagen tänker jag bara på f d Sovjetunionens militärparader konstigt nog och Internationalen klinger i mina öron - förvisso en mötig hymn!
Gåtan var ju skitrolig:-)

Guldkryckan sa...

Christer: Jo..envis är man ju..!!
Men vi hade kul under tiden iallafall. :)

Cina: jo...jag tror det.

BP: En historia som heter "duga" det...drog den på en kurs för socialdemokrater för några år sedan...blev alldeles tyst...jösses, kunde hört en knappnål falla nästan..fast andra sossar jag träffat skrattar gott åt den :)

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Men gdu tack för din kommenhtar! Verkar som flera blev berörda av mitt inlägg. Det trodde jag inte. :) Ja alla har vi våra mindra perfekta bakgrunder och så. Det viktiga är att ta sig ur det och växa. Tyvärr är det många det går riktigt fel för.

Tack!