fredag 4 maj 2012

jo...

...Fredag...hade ju funderingar på lite grillning här efter att man fyllt på vinförrådet under gårdagen...men...jösses va de mulnat på...nog regn snart känns det som.
Så vi lägger detta projekt på is..ja..köttet då iallafall..vinet får stå kvar i barskåpet tills vädret blir bättre.

Lite inköp av basvaror blev det här iallafall på Ica..är ju Ica-människa jag..känner mig så borttappad i andra såna där matvaru-kedjor..jag gillar Ica helt enkelt.
Men nu har ju "habellibabben" på mitt eget torg fått nya ägare..50% nya varor utlovas..riktiga svenska läskedrycker har de redan tagit in..och diskproppar är beställda ;)..kan ju knappast bli bättre.

Där handlade jag bara i nödfall förut..(nödfall=orkar inte pallra mig ner till Ica)..då utbudet tyvärr lämnade lite övrigt att önska..jo..ska inspektera lite närmare i dagarna här när de börjar bli klara med allt.
Men Ica lämnar jag nog aldrig..som skrivet ovan..jag gillar Ica.

Men nu ska fredagen avnjutas då..och en härlig helg pockar på uppmärksamhet..då kör vi...trevlig helg på er.

Zenith den beryktade diskpropptjuven hälsar så gott :)


4 kommentarer:

MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET sa...

Hej!

Ja jag menar ju det. Men men upp till var och en såklart. Men blev lite tagen när det kommer följande frågor till läsarna i nästan 8 av 10 bloggar.

ha en bra kväll och helg. :)

BP sa...

Inget grillväder här heller, svinkallt, blåst och regn. Grrrrrr. Däremot tycker jag nog att du ska ta dig en vinare eller två. Den drycken går väll alltid ner oavsett väder tycker jag;-)
Är nog också en ICA människa, men mest på grund av att den ligger närmast. Men om jag skulle bo i Rinkeby eller Tensta så skulle jag med glädje köpa allt i en habellibabb butik. Roligt uttryck förresten, ska genast läggas på minnet;-)
Ha en trevlig helg du med!

Gubben sa...

Är nog då en Willy,s människa. Vi handlar nog mest där. Sedan är det ICA o COOP. Själv skulle jag vilja veckohandla på Lidel någon gång för att se om det blir skillnad på priset. Fast det är vad jag vill o vi är två i hushållet, så det blir som det är med tipsvinsten, en dröm!

Guldkryckan sa...

M.S.K.F.L: Så är det..

BP: Blir ju lite varmare imombords efter en vinare iallafall ;)

Gubben: Lidel går jag på ibland...inte ofta...blir inte billigare om man ska ha hela basbehovet enligt mina erfarenheter :(