torsdag 24 maj 2012

Lite spray är ju aldrig fel.

Fick ju till sist då besökt min läkare för att få en ny spray till näsan min...näsan som sen en tid emellanåt svullnat upp till modell "potatis".
Längesedan nu som jag kunde använda min näsa till att andas med...den har bara funnits där utan att fylla sin funktion...inte har den varit vacker heller...hujeda mej som Krösamaja skulle sagt.
Tur att jag är så vacker i övrigt ;)

Vädret har ju verkligen gottat till sig här i gamla Göteborg, perfekt väder för en kall öl på nån pub med servering på utsidan..vad det nu kallas?
Hur som helst...guldkryckan trivs ypperligt just nu denna sista veckan på sin "semester", på Måndag är det dags igen, då infinner sig herr Guldkrycka för tjänstgöring på nytt.
Tur det bara sträcker sig några veckor framåt där, för sen ska det vara Sommarlov tydligen, kan jag ju behöva efter denna ledighet som tyngt mina späda axlar i två och en halv månad ;)

Men nu...lite avkoppling på soffan med denna DVD..på återseende.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Litte öl och hårdrock kan väl aldrig vara helt fel.

Guldkryckan sa...

Aldrig fel ;)

BP sa...

Härligt att din sista "semestervecks" bjuder på ett sådant perfekt väder. En iskall öl sitter absolut inte fel. Maken och jag vet, vi afterworkade för första gången i år utomhus utan att frysa.

PS. Hoppas sprayen hjälper. Pollenallergi, eller... DS.

annika sa...

Å det bästa med sommarvärmen är att den räcker till mig också! Första fotbollsmatchen jag sett i år utan att behöva jacka!

Mia sa...

Ja usch, jag lider med dig som haft en så svår tid nu, tur den snart ligger bakom dig *L*
Ha det gött!!!!

Guldkryckan sa...

BP: Polyper modell dinosaurie...det var det som fick dem att dö ut tror jag ;)

Annika: Heja fotbollslaget...(vilka du nu håller på) :)

Mia: Det är ett hårt liv...mycket ansvar ;)

Carola sa...

Tjena Reidar! ;-)

Nej, skola och förskola vågar tyvärr inte göra så mycket, detta av rädsla för att bli anmälda. De kan i princip bli anmälda bara för att de lyfter bort ett barn från en situation som de inte kan hantera. Visst, det blir inte så mycket av anmälan men då finns det ändå en misstanke hos föräldrar och övrig personal att denna personal är konstig/elak på något sätt.
Skola/förskola borde ha rätt att lyfta bort barn från situationer som de inte kan hantera, de borde få skilja barn som inte kan vara tillsammans åt, inget barn ska behöva bli slaget eller retat av ett annat barn. Men tyvärr fungerar det inte idag. Det är alltför många som känner sig "kränkta" bara för att de får en tillsägelse.
Det är samma med föräldrarna, säger en personal till dem att deras barn har slagit ett annat barn eller retat det, då blir det ofta ett jävla liv, då anser föräldrarna att personalen kränker deras barn när personalen enbart vill hjälpa både det utsatta barnet och det barn som beter sig illa.

Ha det gott!

Carola sa...

Jag är helt enig med dig, personalen MÅSTE få sätta gränser. Det är skillnad på det och att spöa ungarna. Jag är absolut inte för aga men jag är för gränssättning. Hur ska ungarna annars lära sig var gränsen går om inte vuxna visar dem? Det är väl bland annat det vi ser resultatet av i vissa områden...

Sen kunde jag inte låta bli att garva när jag såg framför mig hur sin mormor jagade dig med en kvast och du försökte ta skydd, skrattandes men ändå rädd att hon skulle få tag på dig... Förstår att du inte gjorde om det där! Haha!