måndag 30 juli 2012

Måndag.

Vaknade vid sex i morse...gottade mig åt att jag minsann skulle sova några timmar till minns jag...tills jag kl 07:00 väcktes av väckarklockan...fattade ingenting först..men visst...det var ju "dags igen".
Jo..så kan de va ibland.

Flutit på bra får jag väl säga..tänker dock inte likt många andra efter sin semester säga att det är sååå skööönt att vara igång igen.

NÄ...!!!

Kunde faktiskt utan problem varit hemma en vecka till...eller varför inte resten av året? Jodå!! Jag lovar!!!

Men..så lätt ska man ju inte ha det..som sagt..det har dock känts helt ok..ändå. ;)

På tv är det nåt sportevenemang..OS tror jag det kallades..inte min "kopp te" om man ska uttrycka sig diplomatiskt..är så glad att jag har många andra kanaler att tillgå, och ett helt hyllplan i bokhyllan med filmer jag sparat till en regnig dag...man skulle ju kunna tro att de filmerna skulle tagit slut efter denna något våta ledighet, nederbörden har ju varit av bibliska dimensioner minst sagt..men...jag har ju en aldrig sinande ström av filmer som kommer min väg, tur för mig det.

Trevligt..tycker jag.


Ha en fin kväll allihop.

6 kommentarer:

BP sa...

Visst ja! Det var ju din första arbetsdag. Å att gå upp "mitt i natten" - ja, det hatar jag varje morgon.
Å visst ja, OS. Jag är ju en sportfreak så jag förlitar mig inte på filmrullar i hyllorna. Ja tittar på "the real thing"... som hittills varit så himla zzzzzzhhhhhhh.
Men det sägs att det finns medaljchanser för några ryttare imorgon - å det är jag då definitivt inte intresserad av, speciellt inte då Fälttävlan krockar med damfotbollen;-)

Cina sa...

På måndag så är det min tur att komma tillbaka till verkligheten igen.OS....nää...inget för mig heller.Tycker faktiskt att vinter.OS är inressantare.
Ha det bra!

Gubben sa...

Sitter just nu och ser Brasilien - Storbritanien i fotboll (dam). tycker att det kan vara kul med OS i lagom mängd. Passar på att njuta för fullt denna vecka innan det blir att gå tillbaka till verkligheten igen. Var är Lotto vinsterna någonstans?

Christer Dyrwoold sa...

Själv är jag mitt i min semester. I dag har jag lika lång ledighet kvar som jag har haft. Fast jag längtar till sista fredagen på semestern då vi ska gå och se på Toni Holgersson. Vi var på samma kollo en gång i tiden.

Lennart sa...

På måndag är jag tvungen att ta på mig slipsen och gå till jobbet. Har lite mixed feelings inför det, som min släkting Joan sa då jag skulle åka hem från Minneapolis efter mitt första besök där. Två veckor där bara flög iväg och kändes som tre dagar. Vi hann med så mycket och samtidigt kändes det så lite. Jag har snart haft mina fyra veckor ledigt och undrar var alla dagar har tagit vägen? Det har ju gått så fort, alldeles för fort! Samtidigt som jag kan tänka mig ha en vecka till så känner jag lite att jag vill tillbaka. Eller kanske inte? Usch, jag känner mig något kluven. Tror jag ska försöka såsa lite några dagar och ofta se väldigt upptagen ut. Får försöka komma på något att skylla på. Att bläddra i en pärm och se fundersam ut brukar fungera bra...

Guldkryckan sa...

BP: Jo..blev ju en medalj där...inte dumt alls :)

Cina: Helt rätt ;)

Gubben: Lottovinsterna har gått ut i strejk :(

Christer: Njut av din ledighet..ha de riktigt gott..!! Du förtjänar det.

Lennart: Springa i korridoren med en pärm brukar göra susen..eller låtsas tala i sitt "headset"..sånt brukar fungera..lita på mig..jag vet :))