torsdag 16 augusti 2012

På resa genom staden Göteborg.


Jo..passerar ju det där Hotellet varje dag på väg till och från skolan.
Var ju på konferens där för en tid sedan med Hyresgästföreningen, ett riktigt fint hotell.
Men..som cornelis sjöng om Turisterna i "provence".."det var samma turister där som här"...stämmer även in på hotellgäster..de pissar bredvid de också när det trycker på och de inte behöver torka upp själva.
(Ja, de manliga hotellgästerna då förstås, är väl svårt för en kvinna att missa målet för det mesta antar jag)
Fattar inte det där...dålig uppfostran? Berusning? Eller ren arrogans? Tippar på det sistnämnda :(
Nästan värda en "piss-hink" de också, men bara nästan...!
Lite fler kriterier där som måste uppfyllas.Slutmålet då, Järntorget, en knutpunkt i denna vackra stad på nåt vis, eller kanske mer en korsning, fortsätter man rakt fram kommer man till skärgården, svänger man vänster hamnar man i slottskogen, linnégatan leder ju dit...snobbhyllan här i stan ;)

Svänger man höger...ja...då hamnar man på Rosenlund där man kvällstid kan köpa sex till ordinarie priser (urk och tvi vale)!!!

Men själva gatan är faktiskt riktigt fin, Feskekörkan finns där, bästa stället i stan för att köpa varelser som fiskats upp ur havet...dyraste också tror jag.
Arbetsförmedlingen "bygg" ligger där också, där jag praktiserade 6 månader för några år sedan...toppenställe, bra folk där...enda som inte är nåt att ha på den gatan är väl isåfall skatteverket...nä...urk.

Jävla kejsar augustus ;)

Nu blir det snart föreningsarbete här..vår "president" fyller år :))

Ha de bäst.

13 kommentarer:

Carola sa...

Så du tittar ut när du åker spårvagn och grejer? Själv brukar jag sitta och greja med iPhonen, på så sätt slipper jag snacka med jobbiga typer... iaf brukar jag hoppas på att slippa det... lyckas dock inte alltid.

Svar: Ja, jag har ju sökt sommarjobb där några gånger men än har de inte velat ha mig... Att vara kanin kan nog vara rätt kul, man slipper snacka och man slipper göra sigg iordning,haha! Men å andra sidan så blir det nog jävligt svettigt om sommaren blir det minsta varm... haha!
Hon hade en fin födelsdag. Kalaset på söndag blir väl lite mindre kul... då folk tycker att de inte behöver engagera sig i andra på något sätt. Har fått veta en del grejer som gör mig extra förbannad.
Att sedan vissa ljuger om varför de inte svarat gör mig inte direkt gladare. Jag är inte dum i huvudet, jag kan faktiskt se om folk varit ute på nätet och skrivit på Facebook och andra ställen, både från mobil och från dator... då är det jävligt osmart att säga att man inte kunnat svara p.g.a. datorkrångel... *morra*

Mia sa...

Jag gillar din guidning, har tyvärr inte sett så mycket av våra större städer, så det känns fint! Behåll kepsen på Micke, här är det +37 på min balkong nu! Jag går in! =)

Livet sa...

urin "doft" är inget man vill känna

Örk

Men fina bilder

Guldkryckan sa...

Carola: Finns några såna på vagnen man inte vill tjata med ;)

Mia: Tackar :)
Ha så gott i värmen.

Livet: Ja fy fanken va de stinker...burr :(

Snejky sa...

Ohhh, härliga goa Gbg. Jag får en väldig hemlängtan så fort jag ser dina bilder & då speciellt när du lägger ut från område kring min uppväxt, Järntorget & uppåt...(snobbhyllan) hahahaha....Hmmm, men lite rätt har du iofs...
Kramelikram......

Guldkryckan sa...

Snejky: Fast en o annan gängmedlem bor det ju där också..! ;)

Jo..det är allt en fin liten stad detta :)

Kramis.

BP sa...

Du har nog rätt: Lennart och du är kanske ganska så lika. Jag menar han bloggar om killen som slänger en ölburk och du skriver om ett lika äckligt beteende.
Kul med dina Göteborgsbilder och skildringar - man får sig liksom en kostnadsfri guidning här;-)

Guldkryckan sa...

BP: Japp...itś on the house ;)

Lika ja...ingen aning....vi får se när vi träffas där :))

Gubben sa...

Kul med lite reseskildring. En fråga var det på Arbetsförmedlingen man köpte sex, har alltid tyckt att de som tvingats dit blir utnyttjade?!:)
Nu är det fredeg jobbar halvdag sedan ledigt.Givetvis blir det regn enligt tv.

Carola sa...

Haha, ja, alla knep är bra så länge de funkar! Tyvärr är jag för artig ibland så jag svarar väluppfostrat och sedan får jag höra folks livshistoria trots att jag egentligen bara vill sitta och halvslumra eller så... värst är det om man har jobbat eller så, är på hemväg, trött, kanske ont i skallen... och så kommer det någon surrkuse och tjatar öronen av en... Och de värsta är de som har dolt sin ingrodda svettlukt genom att bada i ett kar fyllt av parfym... och så rökt några limpor cigg på det... Usch!

Guldkryckan sa...

Gubben: Det hade nog varit nåt att satsa på för Af...undrar vad facket skulle säga :)))
Jo..hörde ett rykte om regn...vill inte vill inte..

Carola: Jo...en del riktiga smutsgrisar har man ju träffat på..arbetsklädda dessutom :(
Bekvämt att resa arbetsklädd naturligtvis och helt ok kanske..men inte om man är typ städare på renhållningsverket :(

Lennart sa...

I maj då mamma och hennes Sune var här en helg bodde de på Clarion Post. De fick ett rum på 9:e våningen och hade utsikt mot Läppstiftet. Fönstren i rummet gick från golv till tak, det kändes som om jag stod i luften då jag tittade ut. Såna fönster skulle jag vilja ha hemma, då blir det ljust och härligt inne.

Guldkryckan sa...

Skulle kunna tänka mig en natt eller två längst upp där om Lottot går in på Onsdag: http://www.clarionpost.se/rooftop-suite-hotellrumsbeskrivning

:)