lördag 22 september 2012

En konstig känsla.

Jo...en underlig känsla breder ut sig inombords när man en musik-lektion haft en hel klass som sjunger "Teddybjörnen Fredriksson" för att lektionen efter spotta varandra i ansiktet.

Knepigt känsla det där...vet inte vad det kallas...men en sorts deppighet kan man kanske kalla det...vet inte :(

Nåja...!


-----------------------------------------

Lördag är det ju och undertecknad förbereder sig mentalt på ett bo/medlemsmöte i den lokala Hyresgästföreningen följt av en kväll/natts nattvandring efter förra helgens rån och lite annat som tydligen skett i området, således dags att åter bege sig ut i sin "nattvandrar väst" och se vacker ut som jag ju gör så bra ;)

Jo...vi är några eldsjälar i området som försöker ta tag i saker på detta vis, inte för att vi alltid känner för det, speciellt när det regnar, hehe, men vi gör det ändå.
Har man riktig tur får man ju utöver trevligt sällskap gratis kaffe...inte helt fel.

Men nu blir det lite gott att äta ;)


7 kommentarer:

Sillen sa...

Tycker du ska ha flera + poäng som ställer upp. Å röda pölser e alltid gött, fast just nu får jag inte ens ner potatismoset till gratängen.. Jaja nån dag till så..

Guldkryckan sa...

Sillen: Hoppas du mår bättre i morgon Sillen...urk för att vara sjuk :(

Carola sa...

Starkt av dig att gå ut ändå! Men när det regnar, då brukar ju puckona också hålla sig inne... oftast iaf, tycker jag. Är det så hos er också?

Svar: Ja, Footway är verkligen kanonbra! Andra gången jag beställt från dem och båda gångerna har de levt upp till alla tänkbara förväntningar.

Cina sa...

Där pratar vi dansk korv.Hoppas att nattvandringen gick bra och att det inte regnade alltför mycket.

Anonym sa...

Det är så bra med nattvandringar. När mina barn gick i skolan hade vi föräldravandringar vi gick på varje fredag och lördag. Som tur var så blev vi ett gäng så vi kunde turas om. Var ocksåmed i HGF och gjorde gemensamma nattvandringar i området. Alltid med en stor schäfer med oss. Snacka om det blev lugnt efter att vi kommit på några stycken runt bilarna :) Dsupereffektivt!
Kramen Bibsan

Snejky sa...

Jepp, i ur & skur. Viktigt att nattvandring finns, tyvärr är det inte så många eldsjälar här som hänger på....Men vi är några stycken...
Krama varandra...

Mia sa...

Jag gillar den där middagen, fast jag brukar få abstinens på Bullens...åsså ska det vara räksallad, du vet, den där som det är så lite räkor i! :-))