tisdag 18 september 2012

Stroke.

Jo..nåt jag förr kunde tänka mig att gamla människor fick, när polarn fick det för några år sedan när han nyss fyllt 40 år, ja, det var ju kanske inte så otippat efter alla "trippar" han tagit de sista åren med alla droger....men när frugans dotter får det, 25 år och renlevnadsmänniska, ja, då känns det förbannat orättvist :(

Knepigt det där...man vet aldrig när det slår till...nu kommer väl frugans dotter att fixa detta...hon är ok nu, men som sagt, man vet ju aldrig.
Man får ett annat perspektiv på livet ibland, detta är ett sådant tillfälle, som så många ggr förr.
Men jag tar tillvara på mitt liv idag, mycket bättre än förr...man vet ju aldrig.

_________________________________________________________________Hade studiedag idag på skolan, ja, inte jag då förstås, hade jobb att utföra på "fri tid" där 4 ungar fick tillbringa sin dag med mig och kollegan.
Lite mat, lite promenad följt av lite mer mat och "film"...jo för jösses då...nån gammal film med "carrey" som ballade ur efter 47 min, sen nåt med "Smurfarna"...jo...va en bra dag detta, ingen krigszon idag, återstår att se hur det blir i morgon ;)

_____________________________________________________________________

Men nu är det kväll...får bli en lite stänkare känner jag...god natt på er.8 kommentarer:

Bibbi sa...

Det känns lite skrämmande när det händer unga människor. Det är litebedrövligt att det ska behöva till en katastrof för att vi ska lära oss att uppskatta nuetoch inte ta livet för självklart.
Härlig dag du verkade ha på skolan :)
Suss gott

Snejky sa...

Först slår jag ett slag för smurf filmen...hihihi, Har inte den slags humorn så jag orkar med Carrey värst länge..
Ja, vad säger man. Känns ganska orättvist, det där. Jag försöker alltid att finna en mening i allt som händer men ibland......känns det bara tomt.
Jag önskar tösen lycka till & tror med all säkerhet att Du & lilla Frun är det stöd tösen behöver..
Varma kramen till Er...

Annalena sa...

Ja livet är full av överrakningar, både glada och tråkiga, ledsamma och tragiska.
Skickar en varm tanke med vinden och hoppas den når fram och kanske kan lindra oron i ert liv. Hoppas allt blir bra igen.

Carola sa...

Ja, man tänker ofta att yngre människor inte drabbas av stroke. Men det stämmer ju inte, det finns de som drabbas. När jag var runt tio år gammal fick en bekant till mig en stroke, hon är ett år äldre än mig. Visst, det tog tid för henne att återhämta sig, men hon blev bra. Det kommer din frus dotter också bli, hon är ung och stark och läkarna är väldigt kunniga numer.

Lennart sa...

När sånt där drabbar yngre människor så verkar det så fel på något sätt tycker jag. Det stämmer inte på något sätt utan hör ju till att det ska vara äldre som kan råka ut för det. Men man vet ju inte alls något om hur det egentligen ser ut med livet.

Guldkryckan sa...

Så kan livet vara...ha en fin Fredag allihop.
Med andra ord: Ha de bäst.

Kenneth sa...

Hej

Ja det är inte alltid rättvist, har själv haft stroke fö drygt ett år sen är ju lite äldre då än 25 men fortfarande inte tillräckligt gammal för att inte orka jobba fullt brottas just nu med att ja gfortfarande inte orkar mer än 50%

Annelie sa...


Uschamejjen,, vilka jäkla saker man kan få.
Jag själv har inte haft en fullbordad stroke utan "enbart" två st 10-attacker,, det är alltså blodpropp i hjärnan som gå genom,, man märker av det och det är inte alls trevligt.
Å sen,, vilka skrämmselskott det sätter i en.

Hoppas att din frus dotter kommer tillbaks helt och hållet..

Ha dä bäst.. // Annelie