måndag 17 december 2012

Julbordet Torsten.

Ja..va ska man annars tro när folk i familjen ska gå på julbord på just IKEA?
Skrattade så jag vek mig när jag hörde att de skulle dit.....förmodligen inte en käft som tycker det är lika roligt som jag..men det bjuder jag på.

____________________________________________________________

Jo fan..alla papper påskrivna då...och en massa papper var det...tack för det "papperslösa samhälle"...nu ska bara alla grejer mala igenom maskineriet så att allt hamnar på plats hos berörda parter.
Det enda jag behövde göra var att uppsöka "min" bank för att kolla så att allt var som det skulle när väl de där slantarna ska in på kontot mitt.

Inte så lätt att hitta en bank idag upptäckte jag..speciellt inte när man bara "sådär" helt plötsligt ska in på en och fixa lite papper...de har ju stängt alla kontor nästan känns det som...va sjuttan...?

Skulle kunna dra igång nu och beklaga mig över de fula knepen bankerna kör med för att tjäna mer pengar..kontantlöst samhälle och allt de nu är på väg att dra igenom...säkerheten? Nä du..jag vet allt vad de är ute efter....men...jag lägger ner...lägger upp fötterna på min divan..tänder några värmlejus och sjunger "we shall overcome" så att resten av färgen i vårt slipade tak ramlar ner i rena förskräckelsen.

Fred på Jorden...på återseende.

8 kommentarer:

Mia sa...

Skratta lagom, jag har bara hört gott om IKEA's julbord...nåja i alla fall att det är billigt, sen om man får skruva ihop bordet själv ska jag låta vara osagt!
Hoppas du kryar på dig nu...det är ju snart jul! (För kännedom)
Tänd det tredje ljuset och mys med gumman

Guldkryckan sa...

Mia: Det gör vi...ha de bäst Mia.

Gubben sa...

Julbord på IKEA. Undertecknad har ätit frukost vid IKEA. Trodde aldrig att det skulle drabba mig så knalla du iväg till julbordet::)!

Guldkryckan sa...

Gubben: Den var tydligen superb fick jag "vibbar" om här...!

Ha de bäst :)

Per-Anders sa...

Jag var på IKEAs julbord förra veckan. Det var ok men jag saknade revbenskspjällen.

BP sa...

1. Du läste väl Per-Anders inlägg" om julbordet hos IKEA = man får vad man betalar för... typ;-)

2. Grattis till att du nu fått allt på ränt.

3. Banker - ja, jag har nog inte satt min (fysiska) fot där på år och dag. Så tack för upplysningen att det inte finns ett ställa kvar där jag kan sätta min (fysiska) fot på.

4.I Täby Centrum ogiller dom uppenbarligen kontantbetalning. Antalet bankomater har minimerats och på en sådan jäkel kan man bara ta ut 1 000 spänn som maxbelopp. Jaha...

5. På tal om bankomater - Idag såg jag en kille som betalade för två äpplen - totalsumma 8,70 kronor, alltså hio spänn - med kort. Suck...

Carola Paro sa...

Det papperslösa samhället är en utopi. Man trodde kanske på det förr men för att få samhället papperslöst måste man använda sig av mer papper för att bekräfta att det är papperslöst. Blä.
Julbord på IKEA låter aningen... fyrkantigt. Men men, det sägs ju att deras öttbullar är bra, kanske bara finns just köttbullar på deras julbord?

Svar: Jag håller med... jag älskar att drömma bort en stund i fantasins värld. Det är så lätt att styra hur man vill att det ska vara där. Att fantisera är nyttigt tror jag, tyvärr kan många av barnen idag inte använda sin fantasi, de blir aldrig uttråkade och därför utmanas inte deras fantasi.

Guldkryckan sa...

Per-Anders: Aj då...inga revbenspjäll? Vilken miss :(

BP: Nä...en bekant skrev på FB att de skulle dit...visste inte att de hade sådant alls..och min humor är ju vad den är ;) (Dålig) haha
Ja du...allt ska handlas på kort idag tycks det...jag gör det också...men inte småsaker som två äpplen...känns änna korkat.

Carola: Ska kolla på den filmen...den ska vara ruggans bra har jag hört.