söndag 24 februari 2013

Besök i stugan.

Lite barn-barn..tre stycken noga räknat..spagetti köttfärssås....jo...det går ju alltid hem hos barn..hos mig med ;)

Nu förväntas jag nog uttrycka min glädje över allt stim o tjohej, leksaker över hela golvet..ungar som ramlar och slår sig..trösta trösta..jo...ungar är ju ungar...missförstå mig inte nu..det är kul när de är här..jättekul faktiskt...men...det blir ju en himmelsk befrielse när de återvänt till sitt hemmaområde om man säger så..haha..men goa ungar är det :)

Hörrni...tänkte på en sak...skrev det för ett tag sedan...svarar på era kommentarer på ERA bloggar istället..om jag har nåt att skriva förstås...annars skriver jag ingenting.
Tro mig..jag läser alla era kommentarer...ni är bäst. :)

Men nu närmar sig söndagskvällen här...inga kulor som viner utanför fönstret idag...trevligt....men nu..lite musik och sen tillönskar jag er en trevlig afton och en skön inledning på nya veckan.


11 kommentarer:

Mia sa...

Skyndade mig att läsa det förra inlägget i ren skräck...nä, jag förstår din ilska! Att det ska vara så jäkla svårt att hålla sig i skinnet!
Härliga låtar du lagt in i både detta o förra inlägget. Jag associerar båda med Hälsingland, Jan Johansson, min hemstads fantastiska pianist med egen park (som är bedrövlig)http://www.combine.coop/visaprojekt.php?id=47&lang=swe
Vintersaga som också har spelats in av Monica Törnell, också hon från hemstaden Söderhamn!
Ha en finer söndagkväll!

Eva Trillian sa...

Så himla skön musik! Njuter och skriver :)
"Allt har sin tid" och barnbarnen har sin ;) Nu har jag inga själv, men jag vet hur det är att njuta av min egen tid när jag är hemma och ledig :) Avbrott är (nästan) alltid välkomna - men fylla huset med egna små igen? Nej :)
Må alla skjutgalna människor komma till sans och lägga ner sina vapen - över allt - för alltid!

BP sa...

Kul med barnbarn - på avstånd eler i mycket korta doser säger jag som inte ens har barn eller barnbarn - därav min korta stubin vad gäller ungar. Har ju aldrig behövt "öva", å det är jag rätt glad över måste jag säga.
Bra att du kommenterar hos oss i stället för i dina inlägg. Tänkte t o m skriva ett inlägg om det. Du är ju inte ensam som att svara i dina inlägg. Det blir ganska tidskrävande om man ska gå tillbaka varje gång. Ok, som pensionär eller långtidssjukskriven har man ju tid med det, men inte som heltidsarbetande och bloggare;-)

annika sa...

Ibland kan de räcka med dem man har betalt för att ta hand om! :D
Men egentligen så handlar det kanske om att man är lite van. Lite van att göra allt i sin egen takt, lite van att äta när det passar etc. Men å andra sidan så kanske det var värt det med tanke på spagettin och köttfärssåsen?! :)

Mia sa...

Små och stora barn är ljuvliga, i rätt dos... :-)

Livet sa...

hahahah kul när dom kommer och kul när dom går ;)

Ninni sa...

Jag gillar också att få svar i min blogg lite besvärligt att gå tillbaka och kolla om man möjligtvis fått svar=)

Barnbarnen är underbara men i lagom doser, jag har ju fullt upp med barn hela dagarna.

Ha en bra dag, kram

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Jasså norrland! :) Hur kommer det sig att du skulle kunna bo i just norrland? :)

Snejky sa...

Visst är det underbart med detta ståhej som barnbarn innebär, men.....faktiskt lite skönt när de går hem oxå...hahaha...)får man säga så, utan att behöva skämmas)?

All kärlek till dig & lilla frun...
Kramen

Christina sa...

Här viner kulorna också ibland.....fast då är det bara bönderna här som ska jag iväg skatorna eller nåt annat djur som inte är önskvärt.Haha,jag gillar din uppriktighet gentemot ungarna.Sånt som alla tänker men inte vågar säga(eller skriva)

♥Sojkas framtid - Ann-Sofie Sojka sa...

Tack!! =D Nä inte sett den! :)