måndag 1 april 2013

En galen Korean...

med alldeles för stora skor att fylla.
Vår nutids khadaffi?

Vi som har några år på nacken har ju ett minne av att vi sett detta förut...Khadaffi hotade allt och alla en gång i tiden..han blev hjälteförklarad av många för att han stod upp emot USA...vi vet ju alla hur det slutade.

Idag har vi den där knubbiga snubben i Nordkorea...hade han varit född i USA hade han varit VD på GM eller en gangsterrappare...men nu är han VD för en kärnvapennation.

Säkerhetstjänster över hela västvärlden har med all säkerhet redan avverkat en del planer för att få bort honom...men för att kunna få ordning på detta så måste man ha nån som man kan styra efteråt under återuppbyggnaden av ledarskapat där i Nordkorea..nån som gör som västvärlden beslutar och som folket där kan ställa sig bakom..men det finns nog ingen ännu..och fram till dess man hittar någon eller nån organisation som kan styra..så kommer vi ha den dåren där.

_________________________________________________________________________Nu kommer sommaren snart..snart dags för en fotopromenad igen..Göteborg i solsken är superbt...jag lovar.

Men nu ska en ledig Måndag avnjutas här..gör det ni med.


Ha en skön kväll.

5 kommentarer:

Per-Anders sa...

Kim Jong-Un har ju en stark militärorganisation i ryggen som är en viktig del i förtryckarapparaten. Frågan är vem som har den egentliga makten i Nordkorea, Kim Jong-Un eller armén. Kanske lille Kim innerst inne drömmer om att bara få dra från hela skiten och bli gangsterrappare i USA i stället.

Mia sa...

Han skrämmer mig, den där nordkoreanen! Riktigt otäck!
Ha en fortsatt fin kväll Micke...Snart är'e helg igen!

BP sa...

Kim Jong-Un har ärvt sin fars storhetsvansinne skulle jag tro. Personligen är jag ju ganska "radikal" i mitt tänk och säger som så: Om Sydkorea och USA slår sig samman och gör parkeringsplats av Nordkorea så skulle jag inte vara alltför ledsen. Självklart med minsta möjliga skada för människoliv. Även här undrar jag hur den "vanliga" nordkoreanen är - lka indoktrinerad som militären eller...

Nej, politik och relion har jag ju sagt att jag ska låta bli;-)

En runtvandring i ett soligt Göteborg ser jag verkligen fram emot.
Har varit där några gånger under Gothia Cup och njöt av varje sekund - både av staden och de trevliga människorna som är betydligt mindre stroppigt än nolåttorna.

Camilla sa...

Kan tänka mig att Göteborg är vackert på sommaren.
Fast..det är Norrland också :)
Kram!

Anonym sa...

Ja då har man hunnit läsa i kapp lite varit lite annat som tagit min tid men här är jag :)