lördag 27 april 2013

Hej & Hå...eller nåt...!

Jo...kollegan blev sjuk och jag fick ta över ansvaret denna veckan ...jösses...han har aldrig varit sjuk ju...aldrig...men nu så var det dags..men det fixade sig.
Har nog aldrig varit så fokuserad på en uppgift i hela mitt liv..försvann in i uppgiften mentalt emellanåt när jag sysslade med annat.

Jag blir alltid väldigt fokuserad när jag ska göra något nytt yrkesmässigt..glömmer allt annat..går in i det jag ska göra 110 %..men nu är det över för denna gång....var helt slut igår ju..!

Nu är det helg...föreningsarbete på gång...jo...gamla affischer vi satte upp för 14 dagar sen som ska ner igen..sen får vi väl se vad vi hittar på.

Men i morgon blir det lite förberedelser...det mesta är redan klart...men måste läsa igenom vad jag ska prata om i klassen jag ska ha hela dagen på Måndag och Fredag...Magister Guldkrycka? Låter fint va? ;)
Men det är ingen stor klass..en särklass på 7 elever...det klarar till och med jag...och de känner mig...är ju därför jag får göra det då det lätt skiter sig om det kommer in en okänd människa...ja...det går åt helvete då helt enkelt.


Andra klasser där ute i skolan? Har haft några av dem..går inte in där utan en elpistol eller automatkarbin numera...odjur är de...morr ;) haha

Nä...jag har det bara inte i mig helt enkelt att ha 20 ungjävlar i samma rum på egen hand..åtminstone inte på den skolan....många ungar i behov av extra grejer där på skolan...ofta ska man vara minst två men det finns inga resurser...lärarna går på knäna...nä fan...! Men nu ska det satsas pengar tydligen...jo...det behövs.

Hur som helst...Guldkryckan förklarar sig härmed som entledigad från Internettjänst för denna helg...ha de fint allihop..ta hand om er..!
5 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Önskar dig en skön, välbehövd och förtjänad, helvila :) Från ungar och internet!
De kanske är otäcka, och otacksamma - verbalt - men jag tror att de tycker det är bra att du finns där, skitungarna ;) Tänk på det!

Christina sa...

Haha....skrattar gott när jag läse ditt inlägg.Ha en go helg!

Monica sa...

Du jobbar och står i som vanligt ser jag och det verkar som du klarar den uppgiften bra som du håller på med nu.Ja du,lärare vore det sista jag ville vara förstås i dagens läge där ungarna är både uppkäftiga och hur elaka som helst(inte alla förstås)nu är jag ju friherinna sen ett drygt år så jag behöver inte tänka på något jobb.Jag var ju statligt anställd de sista 30 åren i mitt yrkessamma liv....brevbärare med andra ord, som var ett underbart jobb.
Nu önskar jag dej en riktig välbehövlig helg,så hörs vi en annan gång!
Kram

BP sa...

Du komer nog att njuta av helgen... å den korta veckan, för snart är det ju Valborg: en extra dag ledigt!

Du är nog betydligt bättre/vassare som "lärare" än vad du ger sken av. Tror att knodarna älskar dig - jag menar tatueringar är ju "makt" i dagens läge. Å du har jag några... om jag minns rätt.

You rule! Ha en fin helg!

Camilla sa...

Du kommer att klara det galant.
Det är jag säker på. du verkar vara helt klart förberedd :)
Hoppas att du haft en lugn och skön helg.
Kram!