tisdag 16 april 2013

Rapport.

Vaknade fem på måndagsmorgonen trots att kl stod på väckning först kl sex...redan där anade jag att..ja...va sjuttan anade jag egentligen?

Vet inte..var för trött för att orka tänka...men iväg till jobbet och så småningom även iväg med 30-35 ungar och 5 vuxna i buss mot Skärhamn.
Resan dit gick bra..så även urlastningen..sen började det väl sakta men säkert att gå åt det beryktade helvetet.

Poängpromenaden resulterade i blodvite då det regnvåta berget visade sig perfekt för att halka och slå sig fördärvad vilket en ung dam fick erfara...Guldkryckan fick lämna sin "knodd" och bistå damens färd ner mot markplan igen blödande som attan :(

Sen gick det bara ännu mera åt detta förbannade helvete....ungar som inte aktiveras har ju en tendens att bli utagerande har jag fått erfara...fy fan..fy fan..fy fan....!

Värst var det väl för ett par av lärarna när en unge började rulla på golvet i själva muséet av nån underlig anledning som ingen ännu förstått varför...tydligen var det roligt...speciellt när vederbörande höll på att välta konstföremålen under sin "rullning".

Jaha..så kan livet vara på en pinne...tydligen.

Men annars gick allt bra...min pannbiffsmörgås var god iallafall ;)

Kan ni förresten gissa vem som gick ifrån kameran på morgonen?
Uteblivandet av bilder här avslöjar väl vem...men vädret var ju skit ändå så det spelar ingen roll :)
____________________________________________________________________________

Men nu är det Tisdag...har hämtat mig...livet är änna fint i alla fall...har köpt ett vadderat kuvert hos postens ombud och hängt det på väggen här...slår lotto in i morgon hamnar jobbnycklarna där och ner i brevlådan omedelbart...mycket pengar på Lotto att vinna...tycker jag förtjänar en storvinst ;)

Ha en skön afton.

11 kommentarer:

Gubben sa...

Sorry men det är min tur att vinna miljonerna på lotto då de uteblev förra veckan!

Carola Paro sa...

Hur gamla är ungarna egentligen?! Att lägga sig och rulla runt på golvet känns som det är mer vanligt att förskolebarn gör än skolbarn...

Eva Trillian sa...

*asgarvar* Gillar verkligen det underbart optimistiska och hoppfulla i ditt vadderade kuvert på väggen ;) Må alla dina önskningar så in!

BP sa...

ASG - speciellt med tanke på att Eva Trillian ungefär hade samma uppgift som du - fast i tre dagar och med 40 konfirmander. Mohahahaha!!!
Ska inte vara elak - men än en gång måste jag säga att ungar är ett kall...

Önskar dig verkligen lycka till med lottovinsten för jag undrar hur länge du står pall för alla dessa manlga och kvinnliga knoddar;-)

Per-Anders sa...

Låter som om du har ett roligt jobb.

Carola Paro sa...

Åh jösses, 10 år gamla och ligger och rullar på golvet?! Låter ju som det inte står helt rätt till där... om det sedan är föräldrarnas uppfostran eller ungen själv som det inte står rätt till med, det låter jag vara osagt.

Haha, mjölk är gött ju! Men jag känner igen det där från min barndom, farsan har haft mustasch hela mitt liv... så jag brukar säga att han sparade efterrätt där... hahaha! Jiack.

Tommy sa...

Sv: Skrattar .. Haha, jag måste ju vara omodern i något, jag är ju så modern i allt annat i mitt liv, så att byta däcken själv måste jag ju göra ..:D

HA en fin dag!

Lennart sa...

Ja du, en hel hord livfulla ungar, det är inte lätt att hantera alla gånger. Jobbade på ett fritis när jag var runt 18 och det fanns inte en lugn stund någonstans. Ungarna var inte bara fulla av energi, de var även fascinerade av att en kille jobbade där. Det där med lottot ska vi nog ta ett snack om, den där storvinsten ska hamna här! Det har jag bestämt.

Bibbi sa...

Hoppas det gick bra för damen till slut! Ska jag tolka det som att vinsten slog in eftersom du inte uppdaterat ;)
Hoppas ni sover gott i stugan nu för det är natta....
Kramen

Sladdertackan sa...

Hm, vann du? Har du lämnat Sverige?

Här spelas också, men det vinns inte .... :(

Kicki sa...

Haha, träffsäkra beskrivningar av det som är vardag för oss i skolans värld!