torsdag 4 april 2013

Vår är det väl nu?



Jo..känns så..fick svalka mig med en sådan här vid hemkomst idag..riktigt läskande faktiskt.
Man kan behöva det ibland.

Roar mig på jobbet med att göra ljuslyktor sen en tid nu, ja, naturligtvis får barnen göra det också..glasburkar målas med lite mönster och annat...tyvärr glömde jag förse ett av barnen härom dagen med förkläde...det hade behövts kan jag säga...men det gick bort i tvätten som tur var.

Jo..bra barn där..fast miljön de växer upp i är inte alltid så lyckad..torget där folk säljer droger helt öppet...härom dagen sköts två snubbar mitt i natten...de blev inte allvarligt skadade..men ändå...ett taskigt område helt enkelt...sååååå...en annan blir lite frustrerad....är ju så lite en annan kan göra...mer än att finnas till för knoddarna och hoppas..hoppas på att de slipper sån där skit i framtiden. Är ju många vuxna som engagerar sig i området..de är trötta på att deras barn hamnar i skiten..så...nån gång.




Men nu..snart så..snart blir det en tur ut till skärgården..ska bli skönt..får se till att ha rejält med batteri i kameran bara..följer ditt råd BP..jag laddar batteriet en gång i veckan så att man inte plötsligt står där utan nån "kräm" när man väl kommit ihåg att ta med kameran. :)

Men nu..dags för kvällsfika...ha de fint.

5 kommentarer:

P-A sa...

Den där läsken ser riktigt god ut. Blir törstig.

Ninni sa...

Ljuslyktor har vi gjort många på jobbet. Ett tips är att spara konservburkar, gör flera hål med en syl pimpa dom med glitter, fina stenar...
Lyser jättefint och billigt är det också!!

Usch ja man vill verkligen skydda barnen och hoppas dom slipper hamna i skit =(

Ha en trevlig kväll, kram

Sommartid är skit =(

BP sa...

1. Tycker du gör ett suveränt jobb med dina knoddar, du engagerar dig och verkligen känner för dina "adepter". Å jag är helt säker på att de älskar dig!

2. Jag tackar ju ödmjukast för länken :-) men du har ju inte gjort nå't. Vad jag menade är att du skulle bredda bilderna i bloggen, så att man slipper klicka på dom för att förstora dom.
Vi tar om det från början, för jag vill ju göra mig förtjänt av länken;-)

3. Å medan jag skriver den här kommentaren så får jag inte upp min egen sida för att kopiera "strängen" som du ska ändra. Grrrrrr.
Återkommer med "instruktioner" imorgon eller under helgen eller när sidjäveln kommer upp igen, ok!!?

BP sa...

Nu fick jag upp sajten. Kolla här nu - för dina fina bilder SKA vara stora!

När du laddar upp en bild får du en sträng lik den här:

1.bp.blogspot.com/-BvBrpYHfKck/UV3IVNYKz1I/AAAAAAAALrY/xqXYqGAhmY4/s1600/Hede.jpg" imageanchor="1" ><img border="0" src="http://1.bp.blogspot.com/-BvBrpYHfKck/UV3IVNYKz1I/AAAAAAAALrY/xqXYqGAhmY4/s740/Hede.jpg"

Kolla "s740". Det värdet är nämligen som standard s320. Så ändra det till s740.

Du verkar ladda upp bilderna i "storformat" = original. Jag brukar förminska mina till 740 px av den enkla anledningen att jag inte vill fylla mitt blogspot-konto (1024 MB). De kräver nämligen betalt om man når den gränsen.

Nu har jag förtjänat min länk;-)

Livet sa...

såg gott ut !

man kan bara göra sitt bästa och finnas där för dom och hoppas att dom klarar sig igenom skiten..