lördag 4 maj 2013

Ljuva ledighet.

Jo...en bra grej med att ha ett jobb, förutom lite mer pengar i plånboken, är ju att man uppskattar sin ledighet lite mer.

Veckan som var gick ju som den skulle, känns lite ovant att sitta framme vid skrivbordet där läraren alltid ska sitta när man inte är ute i klassrummet...fast...nä...jag sätter mig mitt i klassrummet istället...känns alltför knepigt annars. ;)

Men nu ska lördagen firas...får bli en och annan stänkare ikväll känner jag..längesedan jag blev riktigt packad..fast..nja...så blir det nog inte denna gången heller..man ska njuta av whiskey..en tvåa eller fyra max...låta drycken linda sig som bomull runt smaklökarna och snurra runt lite som en karusell på Liseberg.
Ska man dricka sig berusad kan man lika gärna dricka hembränt....så det så ;)


Lite musik?

Ja..varför inte?
Finns på min första VHS som inköptes för många många år sedan. Spelade sönder den på några år och fick sedermera köpa den på DVD.


The old days ;)

Ha en skön Lördag allihopa..det ska jag.

See ya

8 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Ahh.....whiskey....skål!

Eva Trillian sa...

Lämnar whiskeydrickandet till dig och njuter något lenare :) Skål!

Christina sa...

Hehe,själv sitter jag och sörplar vin.Fast eftersom jag HATAR bakfylla så är det måtta som gäller nu för tiden.Man är ju trots allt mormor.
Ha en bra helg!

BP sa...

Ja det där med fylla... Andra och sista gången jag var riktigt packad somnade jag i ett hörn i min egen lägenhet. Vaknade på morgonen med folk som låg lite överallt i en-rummaren. Senare fick jag berättat flr mig hur roligt alla hade. Jag missade alltså allt.
Sedan dess har jag full koll... ungefär åtminstone.
Maken gillar whiskey skarpt, helst utan vatten och is till och med.
Själv dricker jag förutom Mojito och då och då en konjak ingen spit alls. Så tråkigt är jag - håller mig till öl och vitt vin...

Susanne sa...

Sv: Hittade ingenting på nätet ned Dead Nugents.
Hoppas att du har haft en bra lördag.

♥ Carina ♥ sa...

Nä fy för whiskey. Den får min man ha för sig själv ;)
Hoppas det gick bra för din frus dotter på idol uttagningen.
Ha en fin vecka som kommer!

Per-Anders sa...

De här veckorna som vi har just nu har ju extra många lediga helgdagar att glädjas år. Kul tycker jag.

Mia sa...

Hihi, håller med dig! Att supa sig dyngrak, känns inte så aktuellt och roligt längre, nä, bättre att njuta av det goda istället.... Ha en fin söndagkväll med frugan, Micke!