tisdag 25 juni 2013

Tillbaka i vardagen då.

Efter tre dagars ledighet är man ju inne på andra dagen i vardagen igen..gräsänkling till på köpet igen.
Så inköpslistan igår för matvaror blev kort och mycket simpel..sådana där stenugnsbakade pizzor är ju goda..3 för 49 på Lidl...bara så sjuttans kasst att man inte blir mätt på en utan måste ta två..eller...nja..det var nog mest för att det var så gott förstås..men det låter ju bättre ;)

Jo...fru Guldkrycka är iväg igen..denna gången ända tills på Måndag nästa vecka..urk...men det sägs att man mår bra i ett förhållande om man är ifrån varandra..stämmer inte alls det...var säkert nån tönt till make som var trött på sin kärring som myntade den teorin..för trist är det..och tomt..men man får ta det som en riktig man..det får bli Startrekmaraton på DVD med andra ord...det är för riktiga män det ;)

Slängde just in den sista Pizzan i ugnen..efter det blir det chips med dipp...någonting måste man ju trösta sig med..och gott är det med.

Men nu tillönskar jag er en superb vecka..det ska jag ha...vi ses. :)


12 kommentarer:

znogge sa...

Fast det kan nog vara nyttigt att längta lite efter varandra ;-)

Ha en bra kväll!

BP sa...

Ja tycker faktiskt också att det är tomt utan maken. Undrar om han tycker samma sak när jag sticker;-)
Så du rekommenderar Lidls pizzor. Har aldrig testat dom, men maken älskar Lidls korvar och jag pappersvarorna.

Svar: Det är ingen fara med busstrejken. Är ju ingen turist som nu får gå i stället för att ta bussarna;-)
Sedan strejken utbröt har jag kommit till jobbet betydligt snabbare än normalt kan jag säga. Långfärdsbussarna är inte drabbade av strejken och den eländiga 73:an går ju till Karolinska sjukhuset. Den linjen vågar de nog inte att dra in.
Men innerstaden är ju drabbat rejält såklart. Jag står absolut på busschaffisarnas sida, även om jag hade drabbats.

aino sa...

längtan ja, jag längtar efter gubben när han är på vift med jobbet, ja, bara när han är på jobbet i stan. det är väl ett tecken på att man trivs enormt bra med varandras sällskap.
ha det gott.
aino

Sandra sa...

Jag tycker också att det är jobbigt när min sambo är borta. Jag känner mig bara jätte rastlös även fast jag kan greja på hemma med massa saker. Men jag tror ändå att det är nyttigt att vara i från varandra.

Kul att du kollade in på min blogg och lämnade ett avtryck. Jag har inte haft ro att skriva tillbaka, så det fick bli nu =)

Susanne sa...

Låter som att kosten inte så bra, akta dig så att du inte behöver ha resår i jeansen ;)

Osloskånskan sa...

Jag är en StarTrek-nörd; stolt över det också!

Kenneth sa...

Jag håller med dig i det där med att det är bra usch vad trist är själv gräsänkling till söndag nu så hos mig blir det nog mest rester :)

Micke sa...

Tycker det är rätt gött att vara gräsänkling de första dagarna, sen börjar det bli tomt och tråkigt. Då får de gärna komma hem. :-)
sv:
Maria tackar! :-)

Livet sa...

tror det är lite nyttigt att vara ifrån varandra, då tar man inte allt förgivet

fast dom där pizzorna är inte goda ;)

Mia sa...

Jag hoppas du överlevt veckan, den lider mot sitt slut nu. Nu är det bara helgen kvar tills hon är hemma. Vad har det blivit för gottig mat de andra dagarna? Det är ju några dagar sedan du skrev!

Lennart sa...

Jag längtar alltid efter A hela tiden, vi har ju vårt stora avstånd mellan oss. Det är underbart när jag kommer till Uppsala, blir alltid mottagen med en lång, varm kram i hallen när jag kliver in där. Nu har jag semester och då åker jag naturligtvis till A. Vi har så mycket att prata om just nu. Jag har inte ätit pizza på många år, men när jag var till Uppsala nu senast så gick A och jag till ett ställe hon brukar besöka. Innehavaren känner A sen länge och har sett våra ringar, så vi får visst lite rabatt... Han ler och ser så glad ut när vi kommer dit. I alla fall så kände jag mig lite hungrig på kvällen efter att ha kört dit så jag beställde mig en pizza. Det var faktiskt gott. Efteråt såg jag på kvittot att jag behövde inte betala för vinet...

annika sa...

Micke, åt du alla 3 pizzorna samma kväll?!?
Det är bra att gå minst 10 000 steg/dag och om man äter en pizza så "kostar" den 20 000 steg...Så soffan är inget alternativ...Men pizza är gott!
Å jag som lever singelliv jag kan avundas lite det där att längta efter någon. Men å andra sidan så trivs jag rätt bra med mig. :)