tisdag 9 juli 2013

Aldrig för sent att ändra sig.

Nä..allt man säger höggs ju inte i sten som på Moses tid på det där berget för tusentals år sedan.

Blev att vi helt enkelt köpte varsin ny telefon igår...en med "petskärm"...nä..ingen iphone...bara en simpel sak som fungerar att ringa med och ev ha lite koll på västtrafik här och vad det nu kan bli för något med internet där.

Jag hatar den redan...tyckte plötsligt igår att den blev så fin i sina färger skärmen..föga anade jag att färgen uppkom då den ringde upp någon..hörde plötsligt en telefonsvarares röst...skit också tänkte jag...panik...lyckades koppla ner samtalet till sist...efter en stund när jag höll på och fortsatte bekanta mig med eländet så blev skärmen sådär vacker igen...jäääääv**** :(

Men nu tycks jag fått kläm på det...måste bara ladda på en sådan där surfgrej..145 spänn för en månad..ringa vad som helst..surfa lite vid behov...det funkar för mig.

___________________________________________________________________________

I övrigt då?

Jo..börjar bli klar med jobbstädningen..blir nog en liten ledighet framåt fredagen här...vad jag ska göra på Måndag har jag inte klurat ut riktigt ännu...fast om allt är klart så finns det ju alltid FB ;)

Vi får väl se....ha de bäst nu allihopa..det har jag.10 kommentarer:

BP sa...

1. Vilken fantastiskt fin bild!!!!!
2. Grattis till den moderna världen, som inte är så lätt att bemästra. Kommer ihåg hur mycket jag svor när jag fick min iPhone på jobbet för 2 1/2 år sedan. Nu har vi fått köpa loss den och maken har ärvt den. Hans gamla skräll svor han iofs också över, men den här har han inte sagt ett ont ord om... än. Å han kört kontantkortsvarianten på den.
145 spänn per månad låter otroligt billigt. Vilken operatör har du? Absolut nå't för maken som är intresserad av precis samma saker som du vad gäller mobilen.

annika sa...

Jaha ja, tidens moderniteter kommer i kapp en till sist...Jag har haft min pekskärmstelefon sedan i december.Å utimellan hittar jag någon ny funktion. Drog ut handboken från nätet - det var mååååånga sidor, tyvärr så verkade den förutsätta att användaren har vissa förkunskaper och det har jag nog inte riktigt...

znogge sa...

Grattis till nya telefonerna. Jag har en iPhone 4 och behärskar det mest grundläggande vilket inte är så mycket ;-)

Snejky sa...

Blev oxå helt vansinnig i början när jag skaffat mobil med pekskärm, men man lär sig efter ett tag. Gäller bara att ha tålamod...
Hahaha, jodu, FB finns ju alltid i blrist på annat...
Kramen till Er....

Eva Trillian sa...

Förlorade mig en stund i din fina bild! Vilken härligt blå färg!
Petskärmstelefon minsann!Ja, "slit den nu med hälsan", som min farmor skulle ha sagt. Är man inte rädd för dem kan de bli roliga kamrater ;) du vet - en kompis i fickan - inte en tråkig bussresa igen!

Carola Paro sa...

Hehe, jag har en iPhone 5 som jag gillar väldigt mycket. Inga tjusiga färger när man ringer någon, men en massa spännande grejer och perfekt tidsfördriv när jag sitter på spårvagnen bredvid någon som har dränkt in sig i parfym för att dölja svett-, cigarett- och smutsstanken som visar att hen inte vet hur en dusch fungerar.

Mia sa...

Grattis till era nya telefoner och en önskan om fin ledighet till er!

Micke sa...

Hahaha
Ja, de där pekskämarna ger en gråa hår. Jag har störst problem med det faktum att jag har för stora fingrar för skärmen, så jag skriver alltid fel när jag ska smsa. :-/
sv:
Ja, Thin Lizzy är riktigt go´a! Ikväll ska jag se ännu ett gött band: Iron Maiden.
Time to rock!!! :-D

aino sa...

nää, du har alltså gett upp och blivit modern. jag fick ju skaffa mig en ny mobil för ett år sen, men icke att jag köpte nån fibbelmobil. nä, en riktig en med riktiga knappar. hehehe...
aino

Peranders sa...

Vänta bara tills du får smak på apparnas värld. Då kommer ett helt nytt universum att öppna sig för dig och du kommer att finna lyckan.