lördag 17 augusti 2013

Första veckan avklarad.

Och jo..upprop i Onsdags ju..har gått emellan och avslutat två slagsmål redan, fler lär det väl bli, men snart så har väl alla ungjävlarna hittat sin "plats" och det lugnar ner sig.

Men jag har ju "min" uppgift..specialuppdrag..ska mest fokusera på det, men man kan ju inte bara gå därifrån när ungarna ryker ihop som vildkatter..men mitt uppdrag kanske kräver det ibland..mitt uppdrag som elevassistent är något jag tar väldigt seriöst..avvägningar hit o dit..snabba beslut..intressant arbete jag har.

Men jo..det känns faktiskt helt ok att jobba igen, även om jag hellre blivit hemmafru förstås då som jag skrev härom veckan..hemmafru e grejen det ;)

Men nu är det ju Lördag..planerar minutiöst en praktfylla ikväll..siktar på minimum av promillehalt 2.0..kommer jag upp i tre så är lyckan fullständig..eller så får jag tillbringa natten mot söndagen vid toaletten på mina bara knän..så..nja..jag tar det lugnt istället..berusning är inget som egentligen tilltalar mig..några "kalla"..en whiskeypinne..sen brukar jag vara ganska nöjd och gå runt flinande lite halvdumt..det räcker nog för mig är jag rädd..man är ju inte tjugo längre ;)

Men nu tillönskar jag er en superb helg..ha de bäst.17 kommentarer:

Rantamor sa...

Ungjävlarna...
Hahahaha...
låter allt som Rantamor det där!!!

Ta nu dina wiskeypinnar ikväll..
förresten Rantafar brukar dricka dom ur glas ???
Här uppe i norr finns dom inte i pinnformat ???

=)

Ha en finfin lördag.

annika sa...

Helt rätt - man kan inte bara gå därifrån bara för att det är inte "mina" barn. Det är viktigt att vuxenvärlden bryr sig!
Ha en skön helg!

Znogge sa...

Det är väl så att partykonditionen avtar med åldern! Här blev det inte ens ett glas vin igår. Var för trött...

Kan ta lite tid innan barnen hittar sina inbördes platser och då kan det vara bra med några vakande vuxna ögon!

Ha en bra helg!

Mia sa...

Hemmafru!??? Jag som trodde att du var en MAN.... hemmaman kan du bli, men inte hemmafru.... i mina ögon och i min tankevärld i alla fall... Kanske du kan lära mig att tänka nytt!?? ;-)

Mia sa...

Haha, du är ju för go' du....Jag ska nog unna mig ett glas rött ikväll och fundera över livet i stort eller kanske litet... Ha det gött!

BP sa...

Bättre elevassistent än du finns inte tror jag! Du har den rätta attityden mot ungjävlarna. Du ser ju t o m respektingivande ut;-)
Fylla är ingenting för mig heller, man missar ju allt roligt som andra får berätta för en sen. Jag är ju t o m så tråkig att jag håller mig till säkra saker som vin och öl, ok en Mojito då och då, vilket jag får skylla helt och hållet på Polen;-)
Å Queen är mitt absoluta favo band. Alla deras låtar är ju såååå otroligt bra. Får alltid gåshud när hag lyssnar på dom.
Ha en fin lördag nu. Här regnar det...

Eva Trillian sa...

Jag tror (och det är iofs inget nytt) att du är rätt man på rätt plats :) Det gäller ju liksom att bry sig om miljön kring "ungjävlarna"! Och det gör ju du. :) Och fattar de nu inte vilken insats du gör för dem - så, tro mig, det kommer de att göra!
Hoppas du fick dig en skön "flinig" kväll :)

Anonym sa...

ja överlevde första veckan klarar du även vecka 2 o snart är det somamr igen
:)

Susanne sa...

Ett par kalla så här i sommartider är inte helt fel. Har upptäckt Pale Ale denna sommar mums.
Sv: Har säsongskort för hockeyn och fotbollen. På hockeyn har jag en fast plats på Aktiv sittplats, vilket betyder att man både kan sitta och stå. Blir mest stående eftersom jag inte kan sitta still. I fotbollen står jag i klacken.

aino sa...

slagsmål... huvva!
när , jag tror du skojar om hemmafruvarandet. jag är ju tvångssjuk och hemma och det är inte kul. saknar verkligen att jobba och ha allt det omkring.
men det kanske vore annorlunda om man var frisk och hemma och kunde göra saker... jag vet inte.
aino

Micke sa...

Ja, den där arbetssituationen känner jag igen.
Likaså alkoholintaget. Lite lagom "salongsberusad" är egentligen roligast, men ibland blir det ju mer fast det inte riktigt var tänkt så. ;-)
sv:
Oh, yes! Roligt hade vi verkligen! :-)

Micke sa...

Bra låt förresten! :-)

Christina sa...

Det är rätta takter.Sära på ungjävlarna bara.Skulle nog behövas en sån som du på min sons skola där det bara är en massa tanter som arbetar.Lite för mycket mjäk där kan jag tycka.

Gubben sa...

En vecka avklarad hur många veckor kvar till nästa sommar?

Snejky sa...

Man kommer snabbt in i jobbet efter semester..
Klart att man kan få spel på jobbet emellanåt, men tror att du trivs ganska bra dock..hehehe
Bra låt, det där..
Krama varandra...

Camilla sa...

Hemmafru..låter gudomligt. Då kan man ju ta sig en jäkel när man vill ;)
Kram!

esterii sa...

Ny som kikar in här, kollar runt lämnar ett litet spår och måste nog komma tillbaka:) Allt gott