söndag 25 augusti 2013

Söndag igen.

Jo..lite vila under gårdagen var välbehövligt..bara släppa allt och bara "vara" även om det blev en del åtaganden i form av lite umgänge med andra människor.

Har den sista tiden till min fasa upptäckt att jag inte fotat som jag brukar göra..detta får det bli ändring på..älskar att fota..inte för att det alltid blir nåt bra resultat..men en och annan "pärla" brukar det ju bli iallafall.

Nu ska jag vila lite till..i morgon väntar allvaret igen..vi ska planera en "svampplockartur"..eller jag ska göra det..min "unge" där kan mycket..så han får väl lära mig allt han kan..men planeringen får väl bli att rekognosera lite..vore ju jobbigt om man gick vilse i skogen där och blev hittad av en skallgångskedja framåt småtimmarna ;)

Då hade jag nog fått sparken..minst ;)Jo..de håller på ännu med dessa ballongfärder..vackert...men jag lovar..inte ens 200 elefanter kan få upp mig i en sådan..jag svär...!

Ha de fint nu där ute i stugorna.

11 kommentarer:

znogge sa...

Jag fotograferar lite i perioder. Just nu har jag inte hunnit så mycket men i dag får kameran hänga med!

Ha en fin söndag!

Peranders sa...

Jag tror inte jag heller är så sugen att åka luftballong.

Snejky sa...

Jamen, det är skitskoj att fota...
Njae, vill inte heller gärna upp i en sån där balng..
Du har väl gps i din mobil..hehehe
Kramen

Carola Paro sa...

Hihi för en massa år sedan testade jag att åka i en kopplad luftballong. Det var lite spännande tyckte jag då.

BP sa...

Vad gäller svamputflykten hoppas jag verkligen att din knodd kan sklija mellan ätbara och giftiga svampar. Tror inte at du kan det;-) Rätta mig gärna om jag har fel;-)
Vi har plockat svamp en enda gång i våra liv - maken och jag. Som tur var åkte vi in till ett museum, där de hade upprättat en utställning och "värdering av svamparna. När vi kom dit med våra påsar (nej inga korgar där inte) blev "svampprofessorn" totalt lyrisk. Han kramade om oss och frågade om han fick behålla 99% av svamparna??????? VA???????
Jo, 99% av plocket var väldigt sällsynta och extremt giftiga sorter.
Ja du förstår!
Ha en bra början på jobbarveckan nu - och plocka ingen svamp;-)

Susanne sa...

Det finns ingenting som skulle få upp mig i en ballong, fyyyyy va läskigt.

Gubben sa...

Lycka till i svamp skogen! hoppas att "din unge" kan svampar om ni går vilse. Själv är jag en hejare på svampar. Kan med lätthet plocka ut champinjoner i burk samt kantareller i livsmedelbutikerna.
Vet inte men att gå och plocka dessa är bland det tråkigaste jag vet. Frugan älskar det så av någon underlig anledning går jag där i skogen bland alla dj... mygg med min korg!
Ta ett kort på dig när du kommer tillbaka med alla myggbett samt korgen med två kantareller och förklara tjusningen med detta för oss :-)!!

Camilla sa...

Klart du ska upp i luftballongen. Tänk vilket bra blogginlägg du skulle kunna få. Allt för bloggen,liksom ;)
Kram!

Mia sa...

Rekommenderar en hand-GPS med naturkarta! Då är det inga problem att hitta hem om du ser till att ha välladdade battier! Dessutom måste du komma ihåg att klicka in "hem" också... :-)

Jaja, planeringen är kanske redan gjord, men själva utflykten återstår.. kanske... !?

Christina sa...

Ballongfärd...aldig i livet!Jag får svindel bara jag befinner mi 2 meter ovanför markytan.

annika sa...

Nä ballongen skippar vi!
Svamptur - det behövs kanske inte plockas så mycket? Misstänker att det kan vara skönt för honom att bara få vara och upptäcka allt spännande i skogen som går att klättra i/på, krypa under och bara känslan av att det inte finns någon vägg eller dörr som stoppar en! Åsså har ni väl lite gott fika med er?!
Fotar gör jag lite nu och då - men är så slö att lägga in det på datorn...Ha en go vecka!