lördag 21 september 2013

Bloggeriet.

Jo..det är väl så att en blogg många gånger speglar vad som händer i en människas liv just för stunden...här har det varit mycket om arbete sista året..men så är det ju..har en väninna inom bloggvärlden som skrev mycket om arbetet sitt..sen fick hon barn och nu är det väl bara just om bäbiseriet det skrivs om..kul att vara med på den färden om så bara via en blogg.

Men mitt liv är ju så mycket mer än arbetet även om det är det som formar mig till något som jag inte vet vad det blir i framtiden...jag glider fram genom livet utan nåt egentligt mål..det får bli som det blir..är för uttröttad mentalt för att orka tänka på framtiden just pga detta arbete.

Men som sagt..livet är så mycket mer egentligen..läste nånstans att det snart är jul igen..min favorithögtid ju..värmeljus..julskinka..senap..och en helvetes massa annan mat..som jag detta år kommer att få avnjuta i stillhet då frugan ska upp till sin dotter just de där tre dagarna...blir ju lite annat folk här då förstås antagligen...hur som helst..som livet i övrigt..det blir som det blir ;)

Men nu ska helgen avnjutas..fast först blir det ett bomöte på föreningen förstås..men sen så blir det lite avnjutning iallafall.

Hoppas er dag blir superb..det ska min..tror jag och hoppas.

På återseende.

8 kommentarer:

znogge sa...

Julen är min favorithelg också! Fast julmaten, den är sådär...

Ha en fin lördagskväll!

BP sa...

Livet är absolut mycket mera än arbete,men det underlättar om man trivs på sitt jobb såklart.
Konstigt nog har jag aldrig haft några mål heller. Jag försöker att leva i nuet och planerar knappt någonting med längre varsel - inte ens semesterresorna. Spontanitet är betydligt roligare en planering tycker jag.
Höst, vinter och speciellt julen är absolut inte mina favo tider. Jag är en vår- och sommarmänniska. Ogillar mörker, kyla och levande ljus faktikt. Vi är nog inte så romantiskt lagda i det här hushållet;-)

Susanne sa...

Sätter inte heller upp några speciella mål. Jag trivs så himla bra med mitt liv utan en massa mål.
Ha en fortsatt trevlig lördag

I mitt huvud sa...

Vilka söta kissar!
Livet blir sällan som man tänkt, så lika bra att bara gilla läget och hänga med!

Gubben sa...

håller med angående julmaten, fast helgen upplever jag som en av de största "stresshelgerna". För mig är det nog midsommar som är bäst med sill o nubbe samt grillat och inga måsten.

Mia sa...

När pingsten fick vara en riktig helg, alltså när annandag pingst fick vara helgdag så var pingsten min favorithelg. Den enda tredagarsledigheten under den absolut vackraste årstiden. Då brukade jag vara ute i naturen och sniffa ordentligt. Pingsten förknippas ju inte med några speciella traditioner varken med släkt eller mat...

Numer föredrar jag nog midsommarhelgen... även om jag inte tycker om att bli påmind om att vi åter går mot mörkare tider. Jag brukar tycka att sommaren har precis börjat!

Micke sa...

Javisst är det så. Bloggandet blir ganska "ämnesinriktat", därför är det kul att gå tillbaka och kolla gamla inlägg och se hur livet var då. :-)
sv:
Ja, utan helgerna hade vardagrna varit riktigt tråkiga och utan vardagarna hade helgerna inte varit lika magiska. :-)

Kenneth sa...

92 dagar kvar till julafton