lördag 7 september 2013

Världsläget.

I Syrien rustar USA och RYSSLAND för krig..tycks det..här i GBG skjuts det igen..häromdagen var det ett dubbelmord, i natt skottlossning på ett annat ställe....jo....och vad gör då jag?

Ja du..va ska jag göra åt det?
Önskar jag kunde göra något....naturligtvis...men men...man får låta livet gå vidare...som under Obamas besök...såg på nyheterna på morgonen..drog till jobbet och skänkte det inte en tanke under dagen alls för att sedan se rapporterna på kvällsnyheterna.
Vad som än händer i världen..livet går vidare mellan nyhetssändningarna iallafall.

Idag blir det föreningsarbete..lite kallelser till möte ska upp..tar väl en 45 minuter typ..efter det blir det väl en "stänkare" med kollegan..snacka lite skit..ja..kanske diskutera och lösa världsproblemen?
Nä..som skrivet ovan..det blir väl nyhetssändningarna igen där ;)


Föreningen ja...Hyresgästföreningen...bara jobb numera..jobb, jobb, jobb....vi är för få helt enkelt..vi gör mycket i området för barnen..känner dock att barnen på jobbet får räcka för mig..egentligen..får väl se om man orkar med att hålla ut åtminstone till årsmötet..får vi inga nya aktiva då så tror jag att jag kastar in den beryktade handduken..känns så iallafall...men vi får se...ha de fint nu allihop.

Gillar ju Nordman jag...bra cover då detta ;)

6 kommentarer:

znogge sa...

Jag tycker att alla inblandade skulle tänka efter minst en gång till innan de startar något som inte går att stoppa. Men vem lyssnar på mig...

Trevlig lördag!

BP sa...

Bra att man läser din blogg som informerar om att USA och Ryssland verkar göra gemensam sak mot Syrien. Otippat faktiskt om det stämmer.

När jag läser här och förstår hur aktiv du är i din förening får jag faktiskt nästan dåligt samvete. Du och alla andra som orkar engagera sig är riktiga eldsjälar som verkligen vill förbättra i ert område.

Det är ju idag inte många som orkar med föreningsarbete om man har jobb och barn och mycket annat på schemat. Nu har varken du eller jag barn men orken och intresset finns helt enkelt inte hos mig. Men jag lovar att jag sköter mig och inte skräpar ner;-)

Camilla sa...

Tyvärr kan ingen av oss göra nåt. Det kommer alltid att finnas idioter som dödar och kidnappar och misshandlar och rånar....
Kram!

Gubben sa...

Ser inte alls bra ut med Syrien. Känns som om Ryssland sagt åt USA att de kommer svara på attacken. Mest synd är det om alla invånare i Syrien som får lida på grund av detta.

Föreningsliv, ja tyvärr så är det så att många struntar i detta och lägger över det på de få som engagerar sig.

Nina Lindh sa...

Tänk att folk ska bråka, söndra och härska överallt. Eller vissa folk då. För alla gör det ju inte. Tack och lov.

Gillar Nordman men har inte hört den här versionen.

Hare gött!

Peranders sa...

Verkar inte kul det där med skjutningarna i Göteborg. Helt plötsligt kommer världsproblemen inpå knutarna.