fredag 1 november 2013

Thats it...

för denna veckan, en vecka fylld av museum-besök och annat i jobbets regi..jag och knodden där.
Det var första gångerna vi åkte till stan så man undrade ju hur han skulle bete sig...han skötte sig exemplariskt...bra unge det där...men nu är lovet över för denna gång, på Måndag kör vi igång skolan igen..fast först så blir det helg..."änna gött" om man uttrycker sig så ;)


Undrar så hur folk får ihop sina liv ibland..speciellt de som har knoddar..herrejösses..tror jag hade avlidit på två sekunder om jag blivit förälder..fast det så klart..man får väl en annan syn på livet då enligt vad expertisen säger..kan dock inte understryka nog hur glad jag är över att inga egna ungar ha att jobba sig på...hujeda mej...sen får expertisen säga vad den vill..det skiter jag i ;)

Man kommer hem, spanar in disken i köket på sin väg förbi köksdörrens öppning utan att stanna...glömmer den snabbt varvid man anländer in i vardagsrummet till sin lilla älskling...SOFFAN...bara att kasta sig i den, knäppa på sin TV med fjärrkontrollen, "knö" en kudde bakom nacken och sen bara flyta bort och bli använd som madrass av tre katter som saknat en under arbetsdagen.
Kan man ha det bättre?

NÄ...!


Fast vad vet jag om det? ;)


Ha en fin helg därute nu då...det är en order.

10 kommentarer:

BP sa...

Kan inte nog hålla med dig. Vi som inte har barn leder lyxliv. Det får man visserligen inte säga alltför högt, men jag tycker som du. Inget stök, tjat, tvätt, disk, bråk, läxläsning, tonårsrevolter... ja, jag kunde göra listan betydligt längre. Bara två att "ta hand om" - ja, jag slipper ju t o m katterna;-)
Ha en bra helg i soffan med valfri drink till:-)

BP sa...

Glömde ju säga: Tänker ibland på Lennart och hans nya familj... undrar om det finns stunder där han längtar tillbaka till ett lugnt och stillsamt ensamliv.
Eller så gillar han "kulturkrocken". Härligt att läsa hur mycket han älskar sin A.

Rantamor sa...

Ja man kan ju inte ge sig in i en sådan disskution när man är trebarnsmor och trebarnbarns mor/farmor...
det skulle ju inte gå, eftersom kärleken till alla är så stor.

Men vår äldsta dotter har bestämt att inga barn ha...
hon är 42 idag så det bli nog inga heller, men hon är lycklig ändå...hoppas vi !!!

Men du nu glömde du väl en sak innan du lade dig i soffan...
ett glas wiskey kanske ???

Rantafar köpte den dags utkomna MacMyran, eftersom han gör det varje november...
lycklig som ett fjärde barn kan jag säga.

Ha en skön helg nu.

Tjingelingen från Rantamor.

Eva Trillian sa...

Det finns en annan sorts "knoddfri" njutning också ;) Den där de vuxit upp och sköter sig själva och huset alltid är städat och all disken är min o sambons och ... ja, det är verkligen inte dumt det häller .... även om man längtar efter dem ibland ;) Kanske inte efter tjafset som ofta kom med att ha med tonåringar att göra, utan mer längtan efter de sköna människor de blivit - trots sin tjatiga morsa ;)
Här blir det Southern Comfort ikväll - ett glas eller kanske två ... två lediga dagar framför oss. Inte illa. Inte illa alls!

Mia sa...

Mina barn är 36 och 38...gissa om jag är glad för det???? :))))
Fast...jag hade nog inte velat missa åren då de var små heller *korsar fingrarna bakom ryggen* Minnen på gott o ont faktiskt :-))
Ha en fin kväll, Micke!!!

znogge sa...

Jag har tre barn och kan självklart inte tänka mig något annat. Men en släkting har klart bestämt sig för att inte skaffa barn och är väldigt lycklig i sitt beslut. Man är helt enkelt olika.

Så ha en go kväll i soffan!

Rantamor sa...

Jag vill ju veta å se, vad du såg på min vägg ???

Mia sa...

Mina ungar är vuxna och jag skulle inte vilja vara utan dem för allt guld i världen... Men det är förstås en smaksak.

Idag lever jag nästan som du, fast som singelhushåll. Jag gör precis som jag vill, tittar på TV när och om jag vill osv... stökigt om jag inte har lust att plocka undan osv.... Njuter av det här livet också... ;-

Önskar dig en fin helg!

christel sa...

Ja jösses, hur många gånger har jag inte undrat över hur jag tänkte när jag tvunget skulle ha två kottar....
Men nu när båda flyttat hemifrån och lever sina egna liv så var det ju inte helt fel :)))

Snejky sa...

Klart att det blir ett helt annat liv.. Jag är ju iofs glad att jag har alla mina barnbarn...men....man orkar inte med en längre tid. Lika roligt det är att de kommer hit & hälsar på, lika gott e de när de går..
& att få ihop sina liv....hmmm, ja, tänker samma...Fattar inte själv att man en gång i tiden när kidsen var små att man klarade detta...
Ha nu en skön helg..
Kramelikramen till er...