torsdag 26 december 2013

Annandag jul 2013.

Så var årets jul snart avslutad och hur beskriver man bäst Guldkryckans jul 2013?

Jo...mat och åter mat..det är det som är jul för lilla Guldkryckan..att äta hur mycket som helst och gå till sängs som en späckad liten spädgris med en förhoppning att man överlever natten trots att allt ;)

Vår ugn fick bekänna färg åter igen denna jul som så många andra jular..den är väl använd...smakämnen från alla andra jular finns där i form av allt möjligt som inte går att få bort.med andra ord är den som en av mina pipor..väl inrökt.

Och Pysen är med på ett hörn..hela tiden..en trogen familjemedlem som alltid är beredd att ta hand om det i matväg som råkar hamna på golvet..en räka..en liten skinkbit kanske..jo..jag är en slarvig människa som ofta tappar grejer i golvet ;)

Men nu så är det snart över för detta år..undertecknad känner att nu blir det aldrig mat mer...undertecknad är mätt...så in i norden mätt.
Men på Tisdag kör vi på igen...hujeda mej..får bli en fasta fram till dess..tror jag...jo...nästan iallafall.

Tillönskar er en trevlig fortsättning av denna jul....ta hand om er.

Vi ses

7 kommentarer:

Mia sa...

Jag önskar att man kunde spara den mättnadskänslan läääänge....men icke! Man är lika förbaskat hungrig igen nästa dag, mysko! ;-)))
Ha nu en fortsatt god helg så kör vi nyårsmat snart!

Ejris sa...

Husdjuren är bra städare till klnatiga människor som "tappar" lite gottis på golvet ;) min pälsboll har naturligtvis fått Jul med men sparar på fett fast en köttbulle har det ju blivit. God fortsättning!

znogge sa...

Julmat hoppas jag slippa se ett bra tag nu! Något säger mig att er ugn ser ut som vår ;-) Nåja, man kan inte vara perfekt!

God fortsättning!

Kenneth sa...

så mätt blir man inte så att man slutar äta :)

Mia sa...

"späckad liten spädgris"... det låter ganska behagligt. Ibland äter jag alldeles för mycket och då är jag inte behagligt mätt.

Så önskar jag dig en behaglig och fin fortsättning på julhelgen!

Rantamor sa...

Ser gott ut att kika in i din ugn...men är själaglad att jag inte behöver skura den ugnen..ett rent h..vete kan jag påstå...vet !!!
Men det som finn...fanns i ugnen såg allt gott ut.

Klart att du ska äta innan nyår annars kanske att du får matabstinens, ramlar ihop på golvet och dunkar huvudet i skohyllan....

Ha nu en fortsatt trevlig vecka...

Tjingelingen från Rantamor.

badtant.bloggo.nu sa...

God fortsättning på dig. Då jag inte har haft nån aptit så börjar jag känna suget efter julmaten nu istället. Tur det finns lite kvar till mig fortfarande. Men till nyår då jäklar ska här ätas.Tur vi inte har en katt för då skulle den vara smällfet, så slarvig och sölig jag är vid spisen.
Njut av det som är kvar av Julen. Kram.