lördag 8 februari 2014

Lördag då.

Jo, var ju skittrött när jag väl hamnade på soffan igår kväll.
Frugan åkte ju iväg vid fyra för att bedriva ideell verksamhet i form av barnpassning, så där satt jag i min ensamhet och kopplade av, riktigt skönt faktiskt.


Strosade så iväg till mitt barskåp och hällde upp en liten whiskey, smuttade på den en stund innan jag så beslöt att provsmaka lite av det "andra" som stod där inne vilket blev kvar efter julens experimenterande med olika smaksatser i sådan där sprit som levereras i plastbehållare ;)

Smakade faktiskt riktigt gott en del av innehållet i några flaskor, en smakade dock "huggorm" och åkte ner i vasken omgående.
Blev så småningom ganska trött, är ju ansträngande att öppna och stänga flaskor och efter dagens slit på "kneget" så blev jag i slutändan ganska så "rund under fötterna".

'
Har funderat på att gå till vårdcentralen för en remiss till nån fotspecialist, måste ju vara nåt fel på fötterna där tänker jag i min oändliga visdom ;)

Somnade sålunda ganska tidigt igår vilket resulterade i att jag var ganska lättväckt i morse då mina tre torra skinn i form av modellen "katt" började kliva över hela mig, matskålarna var tomma och då ger de sig inte i första taget.
Frågade dem med plågat tonläge om jag inte kunde få sova en stund till men icke sa nicke, tror de bröt mot nån FN konvention i form av mänskliga rättigheter, men vad ska man göra?


Men nu ska jag förbereda middagen inför frugans hemkomst...på återseende.


Zillen säger hej.

10 kommentarer:

Rantamor sa...

*skratt* ja inte är det bra när föttran blir rund undertill, tycker allt du ska söka hjälp,
men det slutar säkert som mycket annat dom skriver ut lite alvedon !!
Ja vi firade allt lite vi me, Rantafar stack fort som attan op boa å inhandlade en modell liten champagne, för bubblor måste man allt ha när det ska firas.
Vi har lite planer inför sommaren så dom pengarna kom som en överraskning.
Grattis till dina pengar me !!!
Så kul att vinna när man ändå inte är någon spelare.
Våra postkodlotter tog vi när vårt fadderbarn i Indien blev så stor att hon gifte sig, tänkte som så att det går ju till bra ändamål.

Här snöar det idag, kanske ska jag gå ut å göra mig en gubbe utav snö.

Du kissekatten ser lite bakis ut, kan det vara så att han också var lite rund under tassen igår.

Tjingelingen från Rantamor.

BP sa...

Jamen visst är det jobbigt att öppna, provsmaka och inte minst ställa tillbaka flskorna ett antal omgångar samma kväll. Sådant giller inte fötter alls;-)
Tycker du bygger ditt barskåp nära soffan, ställer upp flaskorna på bordet och ligger kvar i "hängställning" hela kvällen. På så sätt får du endast ont i högerhanden men slipper i gengäld att gå upp ens för att gå till sängs;-)

Lotta sa...

När katten är borta dansar.... :-)
Jag skulle också behöva ha skåprensning men det får vara till sommaren. Bara till att ställa till med en fest så är de flaskorna ett minne blott.
Önskar dig en finfin lördag!
Hoppas frugan gillade din middag :-)

znogge sa...

Fredagar kan verkligen vara förrädiska när det gäller kontakten med barskåpet ;-) Då är lördagen ett säkrare kort tycker jag!

badtant.bloggo.nu sa...

Vilket Fredagsmys du hade. Funderar på att ta nåt stark då jag har en irriterande hosta. Så... det blir till att kika in i barskåpet. Ha nu en riktigt mysig Lördagskväll.
Hej svejs

Gubben sa...

Aldrig bra med "fulsprit" :-)! Fast tror att effekten blir den samma med "finsprit". Ibland blir det så att fredagskvällen blir lite rund då man jobbat hela veckan samt kanske tar det där extraglaset.

Micke sa...

Låter som en rätt bra avslutning på arbetsveckan. Tur jag inte har katter. Kidsen vaknar ju oftast lååångt efter mig på helgerna. ;-)
sv:
Utmaningar inom film och teater är ju det vi lever för. :-) Att lära sig ett manus kan vara rätt tufft ibland, om det är mycket dialog, om det är ett sätt att tala som du normalt inte använder, eller om det är många små inhopp i en stor dialog. Alltså ett antal personer som hoppar in och fyller i eller avbryter varandra i en konveration. Men det är bara att plugga, plugga, plugga. Handlar det om film, eller TV så går det ju alltid att bryta och börja om, om någon kommer av sig, men är det teater så måste den sitta, eller så måste du vara en jäkel på att improvisera så ingen märker att du kommer av dig, eller så har du medspelare som kan hjälpa dig omärkligt att komma tillbaka på rätt spår. :-)

Skål på dig med och ha en fortsatt RIKTIGT bra helg!!! :-)

christel sa...

Behöver en rensning här med. Glömde till exempel bort nästan all glögg nu i julas. Även den sk årvinsglöggen står kvar. Får väl använda den som marinad :)

Eva Trillian sa...

*S* Det kanske är bra att man inte kan går till vårdcentralen vilken tid som helst på dygnet ;) tänk vilka åkommor de skulle få möta!
Hoppas din helg "lullar" på i vilans tecken!

Mia sa...

Kissemissarna tar sin uppgift på allvar, förstår jag. Inte ska de ha tomma matskålar när det är frukostdags för dem.

Det där gluttande i olika flaskor, det låter riktigt mysigt... men att du råkade få problem med fötterna, ja, det var ju allvarligt. Tur du hittade till sängen i alla fall så de stackars fötterna fick litet avlastning...

Kändes ryggen också rund!? I så fall måste du uppsöka Vårdcentralen...