måndag 17 mars 2014

Uppe med tuppen?

Nä, den fan ligger nog (sitter?) och sover ännu, men undertecknad fann för gott att kliva ur sänghalmen vid uppvaknandet i alla fall.
Satte på kaffet för en stund sedan och ska sen fylla termosen innan jag sätter mig vid vardagsrumsbordet och tar första blosset för dagen med en kopp kaffe.
På bordet brinner redan ett värmeljus i den röda behållaren för ändamålet och sprider en värme runt omkring, inklusive in i mitt medvetande.

Lite självmeditation som jag brukar göra på morgonen numera på vardagarna, fast idag blir det lite "Blogg" också för ovanlighetens skull.

Helgen gick ju bort där, må den vila i frid tills nästa gång.
Men nu är det ny vecka, en vecka som ska fyllas av meningsfulla uppgifter som så många ggr förr, intressant, spännande, tråkigt, ja, det varierar det där men just nu känns allt ok, ungarna sköter sig, lite tråkigheter som ploppade upp emellanåt nästan varje dag har i stort sett upphört, en positiv utveckling på det hela.

Får hoppas att det fortsätter på detta sätt nu då fram till sommarlovet.

Bilden har, som så många ggr förr, inget med ämnet att göra. :)

Ha en fin vecka nu allihopa, det ska jag.

10 kommentarer:

Mia sa...

Det låter som du uppskattar lugna frukostar i lugn och ro. Precis som jag gör! Ljuvligt att ha litet extratid så där på morgonkulan... ;-)

BP sa...

Inte att undra på att du slocknar på kvällarna när du går upp mitt i natten;-)
Bilden är suverän, du borde lägga upp fler. Det är ju kul att lära känna Gbg så som du ser din stad.
Håller tummarna att ungarna förblir skötsamma för din skull!
Här har det snöat under natten, vilket jag hoppas att det inte har gjort hos dig.
Ha en fin vecka!

Lotta sa...

Morgonrutiner är bra sägs det, så det gör du rätt i att ta det med ro.
Inte kul när det inte flyter på med barnen, men oftast så brukar det lösa sig när man väl fått nys om vad det är som är grogrunden till problemet.

Önskar dig en lugn måndag!

:-)

kalebass sa...

Ja dagarna går, lunkar på och blir till veckor. Ibland känns det som om inget hänt förrän efteråt. Som om det är minnen allt består av... Där, på(i) bilden befann jag mig ofta för många många år sedan. Jobbade i närheten. Känns som igår. Som om inget hänt, däremellan. Men det har det förstås...

Peranders sa...

Fin bild!

znogge sa...

Redan hunnit bli tisdag så här flyter dagarna på. Som vanligt mycket att göra men det går det med :-)

Ha det gott!

Camilla sa...

Härligt då allt flyter på som det ska.
Kram!

badtant.bloggo.nu sa...

Hoppas verkligen att det fortsätter så lugnt fram till lovet. Låter mysigt med att tända lus på morgonen men det vågar ju inte jag. För då skulle jag fundera hela dan på om jag verkligen släckte det innan jag gick hemifrån.
Ha nu en fin vecka. Hej svejs.

Gubben sa...

Visst är det skönt med en stund på morgonen.

Snejky sa...

Så underbart foto....Känner mig verkligen hemma när jag ser den..
Ja, det är attans skönt att ta de lite lugnt på morronen...Eller nja...I alla fall när man inte ska till jobb. För ska jag det så är jag klar på 5 röda..Får väl skylla mig själv som inte har mera tid på morronen, älskar att ligga & snooza istället...
Kramen..