lördag 5 april 2014

Lite vila då.

Slutade jobbet lite tidigare igår, ungarna jag ansvarar för slutar ju strax efter klockan ett och i normala fall ska jag ju vara kvar några timmar till för planering och lite annat, ett möte med en förälder ställdes dessutom in så vad gör man?
Jo, man smyger ner till spårvagnshållplatsen och beger sig hemåt. ;)


Planeringen gör jag ofta i hemmets lugna vrå, det funkar bäst för mig, speciellt när det är ett påsklov på gång och man ska komma på nån bra aktivitet eller två för de fyra dagarna det handlar om.

Men det blev ett avbrott på min resa hem igår, såg en byggnad jag inte besökt på länge, det satt en grön skylt utanför och för min inre syn såg jag hur jag satt med en kall öl i soffan hemma, så det fick bli ett besök på det där systembolaget.
Sortimentet var detsamma, lite ommöblerat var det ju sen sist, folktomt var det också, vi var tre kunder i butiken varav den ena inte fick inhandla något då hennes pojkvän satt vid ingången vilken enligt personalen verkade påverkad.
Man får inte vara påverkad inne på ett systembolag vilket ju är som det ska vara, men fan va sur han blev, tjejen kallade personalen för "horungar" och han påpekade med bestämd röst att han minsann inte var påverkad.


Undertecknad gick under hans högljudda protester och undrade varför det ska vara så svårt att bara acceptera och gå vidare till nästa bolag där hon går in på egen hand?
Hur dum får man vara egentligen?

Men nu ska jag slappa lite till på soffan, avsnitt 27-28 av Hem till Byn står på schemat fram tills frugan kommer hem från sitt barnvaktsuppdrag ;)

Ha de bra.


7 kommentarer:

znogge sa...

En sak är säker, bolagets personal förhandlar ingen med. Det borde han insett. Hoppas du hittade några goda öl :-)

Trevlig helg!

Anonym sa...

ja vissa har int eså många celler kvar där uppe i huvudroten :) trevlig helg

BP sa...

Nej, de anställda på Systemet är stenhårda med sina kontroller. Bra på ett sätt, hyckleri på ett annat sätt kan jag tycka.
Här är det somigt och varmt på balkongen. Du njuter hemma och det gör jag också:-)

Mia sa...

Ha det gott i soffhörnan, Micke...jo, jag håller med, hur svårt kan det vara att gå till nästa gröna skylt...Ha en go kväll :)

Mia sa...

Blev det några Mariestad, eller vad satsade du på?

Trevlig helg!

Camilla sa...

Låter som om dom inte behövde mer alkohol...
Hoppas att du köpte dig nåt gott.
Kram!

Eva Trillian sa...

Hoppas din hel är skön, ledig och lugn och innehåller en kall öl, minst! :)