söndag 11 maj 2014

Schlager.

Jag brukar ju inte kolla på schlager nästan nånting alls, men finalen brukar jag kolla på, är ju kul att se vem som vinner trots allt.
Men alla dessa deltävlingar?

Jag trodde naturligtvis att det var en deltävlingsfinal igår och inte avslutet av hela rasket....jaja...så kan de gå.
"Skäggiga damen" vann har jag förstått genom flödet på FB.
Får väl lyssna på låten nån gång, men den verkar inte vara det viktigaste detta år i media.
Fast det har väl inte varit viktigt med själva låten på många år, är så många aspekter man tar hänsyn till så att själva låten blir av mindre vikt.

Men nu är söndagen här igen, dagen efter lördagen, dagen före arbete och undertecknad tycker synd om sig själv, ska han verkligen behöva gå ut i regnet i morgon för att åka till arbetet?
Jo...ibland är livet orättvist ;)

En bra sak med morgondagens Måndag är ju att frugan kommer hem igen efter några dagar på annan ort för viktiga åtaganden, det tycker jag känns riktigt bra.
Lite trist att laga mat åt enbart sig själv vilket resulterat i dåliga matvanor även denna helg.
Igår blev det en "trerätters"....fläskkotlett med fläskkotlett med tillbehör av ytterligare en fläskkotlett....ja hujeda mej, minns knappt hur en potatis smakar ju ;)

Men nu ska jag kolla vidare på tv-serien Varuhuset, avsnitt 39 står på schemat.

Ha de gött.8 kommentarer:

annika sa...

Jag är less på schalgerfestivalen långt innan finalen...Men jag brukar göra som du - se finalen. I går surfade jag runt på datorn och lyssnade samtidigt på låtarna. Fast jag hörde inte så noga upptäckte jag...
Regn, tja det är i allafall mer normalt i maj än snö!

BP sa...

Såg inte delfinalerna i ESC, men för första gången kollade jag in hela finalen. Måste säga att Conchitas "budskap" var bra, även om det inte hade nå't med låten att göra. H*n påminde helt klart om Shirley Bassey. Ja, inte h*n, men h*nnes låt. Personligen hade jag satsat på Holland, som var min absoluta favo.
Tycker också synd om mig själv inför morgondagen. Här ska det regna i fem dagar framöver - suck.

Å din diet lät ju inte speciellt omväxlande, men jag utgår ifrån att du sköljde ner kotletterna med olika alkoholhaltiga och näringsrika drycker;-)

kalebass sa...

Nä, den tävlingen har nog passerat bäst-föredatum. Melodifestivalen som den ju hette förr, handlar allt mindre om melodier...
Regnet ja, det har iaf. den fördelen att det blir mera kravlöst. Man kan ta det lugnt!

znogge sa...

Min favorit var Nederländerna. Den låten har klass. Vinnare var ok men inte min favorit. Egentligen tycker jag inte att man ska blanda in politik och annat när man tävlar i musik...

Anonym sa...

Hej där
Hoppas allt är bra, försöker återvända till bloggvärlden.

Peranders sa...

Skäggiga damen som är en skäggig herre. Visst, låten var pampig och framförandet spektakulärt. Det viktiga är ju att sticka ut och det gjorde gjorde fröken Wurst ordentligt. Vet inte om jag skulle stå ut att se 39 avsnitt av Varuhuset. Jag tror jag skulle klara max ett avsnitt.

Herr Nilssons Fru sa...

Nja jag är som du, ser finalen:) så där halvt om halvt. Varuhuset - menar du de som gick "för länge sedan" minns de svagt, o de beror på att jag inte är TV människa så jag såg väldigt lite på TV förut, nu blir de lite mer, men men..hihi. Något avsnitt såg jag av Varuhuset.
Minns en kriminalserier som gick när jag var redigt ung, jag var sjuk o så starten den hette Mona, helgen efter skulle vi ut (som vanligt i den åldern, men jag ville stanna hemma för att se avsnitt två o kompisarna trodde jag blivit redigt sjuk :)


Kramiz o go helg

Snejky sa...

Jag brukar sitta spikad framför tv:n denna final... Men...detta år hade jag ingen ro i kroppen att sitta still i dessa timmar som det höll på. Hade dock tv:n på så jag hörde i stort sett alla låtar.. Men kollade omröstningen, det gjorde jag..
Ja, härligt att lilla frun e hemma & tar hand om dig igen.. Visst är det trist att äta själv....
Kramelikramen...