söndag 8 juni 2014

Efter valet.

Alltså, borde man inte kunna kräva att alla dessa partier som ställer upp i val åtminstone plockar bort efter sig?

Åtminstone nedanstående partis valaffisch tycker man ju borde tas om hand och skickas i återvinningen:
Eller? Vad tycker ni?

För övrigt blev det en liten promenad idag, kameran med förstås och förutom ovanstående irritationsmoment så var det ganska vackert ute även denna dag:


Jo..men nu är det väl bara att förbereda sig för morgondagen, är befriad från mina vanliga sysslor och har förmånen att åka med en klass till Universeum..jo..många utflykter dessa sista tre dagar innan skolavslutningen på Torsdag.
På Tisdag ska en hel hög iväg till Botaniska trädgården..hoppas nån har talat om för eleverna att man varken kan tugga eller röka växterna där ;)

Nä..nu blir det lite lunch här...ha en underbar dag.


5 kommentarer:

BP sa...

Håller helt med dig om valaffischerna. Det händer ju efter varje val att de sitter kvar... ja ungefär till nästa val. Personligen vill jag ha bort affischen att bojkotta Israel först.
Konstigt förresten att ingen av dessa tre affischer fanns här i Stockholm. Har inte sett den fjärde heller...
Toppen bilder från ditt Göteborg, mera!
Å du - kom ihåg själv att man inte kan tugga resp. stoppa pipan med vissa växter under utflykten;-)

Gubben sa...

Håller med om att det borde vara en 3000% miljöskatt på valaffischer då dessa innehåller färgämnen:-))!De tre på väggen kommer de från Sjöstedts parti?

Anonym sa...

ja tyvärr är det inget hög prioritet på att ta bort sånt som är gammalt :)

Herr Nilssons Fru sa...

Hum...jag gillar inte ens alla pengar de lägger på sån där skit, är de någon som överhuvudtaget påverkas och går till val på grund av dom? Städa efter sig är uppenbarligen inte lika kul - dålig stil o dåligt föredöme:(
Fina foto har du på eländet varjefall.
Men annars hoppas jag din tripp blir kul med alla barnen.
Kramiz

badtant.bloggo.nu sa...

Ja tänk så förbannad jag blir då jag ser hur de sätter upp dessa val affischer och förstör vår fina natur. Sen att de inte tar bort dem efter sig gör mig ännu mer ARG.... så jag håller verkligen med dig. Ha nu en fin dag i Botaniska trädgården och kolla så ungarna inte plockar med sig nån växt hem.
Hej svejs på dig.